"Nisam sa Nikolićem pričala o 'državnom udaru'"

Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović izjavila je da na sastanku sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem tema nije bila "državni udar".

Izvor: B92

Petak, 27.11.2015.

13:45

Default images
Foto: Beta

Kako je ministarka rekla nakon novinarskog pitanja o "državnom udaru", tema sastanka su bili zakon o legalizaciji i gradnja auto-puta Kragujevac-Batočina.

Komentarišući izjavu predsednika "Rušite mojim sinovima vikendice, ali ostavite kuće sirotinji", ona je rekla da je razgovor i o toj izjavi bio konstruktivan, i da je do njega možda trebalo da dođe i ranije.

"Nema povlašećenih ni u jednom zakonu koje ova vlada usvojila", rekla je Mihajlović u Klubu poslanika.

Ona je rekla da je predsednik Nikolić potpisao Zakon o ozakonjenju bespravnih objekata, kao i izmene i dopune zakona o premeru i katastru.

"Zakon se primenjuje i u tom smislu nema povlašćenih", naglasila je ministarka.

Mihajlović je kazala da je sa Nikolićem razgovarala i o autoputu Kragujevac-Batočina gde još nije završena jedna deonica, iako je davno započeta gradnja i taj autoput više puta otvaran, i najavila da će se gradnja nastaviti u 2016. godini.

"Od naredne godine taj projekat se nalazi u Ministarstvu građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture. Jedna deonica mora da se završi i za to je već izdvojen novac", rekla je Mihajlović i dodala da će autoput Kragujevac-Batočina možda biti završen već do kraja 2016. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: