CG: Demokratski front zove Stoltenberga na ulicu

Opozicioni Demokrarski front, organizator antivladinih demonstracija, pozvao je generalnog sekretara NATO-a Jensa Stoltenberga da razgovora sa njima na ulici.

Izvor: B92

Utorak, 13.10.2015.

20:19

Default images
Foto: Thinkstock

Predstavnik DF Nebojša Medojević je saopštio da taj opozicioni savez neće sa Stoltenbergom razgovarati u zgradi Skupštine, već, "ako on to želi", samo na ulici, gde od 27. septembra traje protest.

Stoltenebreg će u sredu boraviti u službenoj poseti Crnoj Gori, gde će razgovarati s najvišim crnogorskim zvaničnicima, ali i s poslaničkim klubovima u parlamentu, kao i s nevladinim sektorom.

Sa Stoltebergom dolaze i ambasadori u NATO-u svih zemalja članica te alijanse.

To je druga Stoltenbergova poseta Crnoj Gori ove godine, uoči očekivanog poziva, u decembru, da se ta država pridruži Severnoatlantskom savezu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

20 h

Podeli: