"Jesam, dobila sam posao preko stranke"

Potpredsednica kraljevačkog Gradskog odbora SNS Maja Danilović rekla je pred TV kamerama da "jeste zaposlena preko stranke".

Izvor: B92, TV KA

Sreda, 07.10.2015.

10:42

Default images
Foto: Screenshot

Na konferenciji za novinare kraljevačkih naprednjaka, jedno od novinarskih pitanja bilo je o stranačkom zapošljavanju, za koje je Danilovićeva rekla da je to nešto čemu se SNS čvrsto protivi:

"Mi smo i u našem programu, i tokom kampanje, i u vreme dolaska na vlast govorili i zalagali se, i dan-danas je tako, da smo protiv stranačkog zapošljavanja", rekla je Danilovićeva.

Kako je dodala, ona odgovorno tvrdi da najmanje stranački zaposlenih ima preko SNS. Međutim, nakon toga je rekla da je ona dobila posao preko stranke.

"Pretpostavljam u kom pravcu ide vaše pitanje... Sada biste me pitali 'pa vi ste zaposleni preko stranke'. Da, jesam, i o tome sam javno govorila, malo pre mog angažovanja u Elektrosrbiji Kraljevo", rekla je Danilovićeva.

Funkcionerka SNS rekla je i da je "njen ugovor pokriven stručnom spremom".

"Što se tiče SNS i mog radnog angažovanja, sam ugovor je pokriven i mojom stručnom spremom", rekla je ona.

Snimak dela konferencije pojavio se na društvenim mrežama, a emitovan je i u dnevniku kraljevačke TV KA 5. oktobra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: