AMSS: Otvoreni svi granični prelazi ka Hrvatskoj

Saobraćaj se u većem delu zemlje odvija po mokrim kolovozima i iz smanjenu vidljivost, a vozačima se savetuje oprez u vožnji.

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2015.

07:32

Default images
Thinkstock

Meteorolozi za sredu najavljuju oblačno vreme s kišom i pljuskovima, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Prema poslednjim podacima Uprave Granične policije, svi granični prelazi sa Hrvatskom su otvoreni. Saobraćaj je normalizovan i na prelazima Sot i Ljuba na kojima nema dužih zadržavanja.

Zadržavanje putničkih vozila i na ostalim graničnim prelazima nisu duža od 20 minuta, ali je informacija o zadržavanju vozila na ulazu i izlazu iz zemlje relativna i promenljiva.

Od 7. oktobra do 10. oktobra od 7.00 do 17.00 izvodiće se radovi naizmenično u preticajnoj i zaustavnoj sobraćajnoj traci na autoputu Beograd - Niš od petlje "Vodanj" do petlje "Dobanovci".

Zbog radova na na petlji Čantavir - Bačka Topola od 1. do 10. oktobra na snazi je izmena režima saobraćaja u smeru Subotica - Novi Sad, pa se saobraćaj preusmerava u brzu preticajnu traku suprotnog smera.

Od 1. do 12. oktobra potpuno je obustavljen železnički saobraćaj na deonici Golubinci - Putinci na ukrštaju sa prugom Beograd - Šid – državna granica sa Hrvatskom, zbog radova na obnovi pruge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: