MK: Borba sa posledicama nevremena (VIDEO)

Veliko nevreme koje je u ponedeljak uveče zahvatilo Makedoniju odnelo je četiri života, a veliki broj građana je evakuisan.

Izvor: B92

Utorak, 04.08.2015.

19:05

Default images

“Apokalipsa u Tetovu“, tako glasi uvodna rečenica kojom portal 24vesti.mk opisuje tragediju u kojoj je stradalo i troje dece.

Odroni, koji su se pojavili kao posledica pljuskova, paralisali su život u selima u okolini Tetova, a prema njima su upućeni konvoji humanitarne pomoći.

Stanovnici sela Šipkovica kažu da ne pamte ovakvu prirodnu katastrofu, navode da će se materijalna šteta nadoknaditi, ali i da nijedan izgubljeni život više neće moći da bude vraćen.

Šipkovica se nalazi na obroncima Šar -lanine, a ekipa portala 24vesti.mk boravila je i u selima Mala i Velika Rečica, koja su takođe pogođena nevremenom, čije ulice su bile poplavljene, prodavnice i kuće uništene, a automobili oštećeni.

Građani su besni na lokalne vlasti i kažu da je pomoć bila samo na rečima, a mašine koje se koriste za ukljanjanje posledica nevremena plaćaju sami.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

9 h

Podeli: