Ponedeljak, 15.06.2015.

16:37

Šok u Banatskoj Subotici zbog smrti dečaka

U Banatskoj Subotici je muk i neverica, jer se desilo ono čega su se svi pribojavali, javlja reporter B92 s mesta događanja.

Izvor: B92

Default images

Telo Stefana Ilića pronađeno je na 200 metara od njihove porodične kuće u reci Karaš.

Kako navodi reporter B92, cela reka je juče pretražena, ali pripadnici žandarmerije nisu mogli da nađu telo jer je reka prekrivena drvećem, a uz to je mutna i ima mnogo korenja pa je zbog toga teško pretražiti kompletno dno.

Tokom jučerašnje pretrage reke ronioci su bili na 100 metara od mesta na kojem je telo pronađeno.

Telo je danas pronašao komšija koji je išao da se kupa, a jedino što ukazuje na to šta se dešavalo jeste to što je Stefanu pocepana majica, navodi reporter B92.

„Išao ja da isteram stoku i rekoh sebi - Ajde da se okupam. Prišao vodi i vidim telo na dva metra od sebe. Tu sam pozvao komandira i sreo oca deteta. Rekoh mu -Sina sam ti našao. On je tako ležao na stomaku“, navodi komšija koji je pronašao telo Stefana Ilića.

Kako navodi reporter B92, priča devetogodišnjeg brata, koji je naveo da je Stefan otet, istragu je odvukla na sasvim drugu stranu.

Iz žandarmerije su ranije naveli da je voda u reci topla i da će telo, ako je tu, zbog toga i isplivati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: