Čomić: Stefanovića pitajte za koga radi

Gordana Čomić, zamenica predsednika DS-a, nije odgovorila na pitanje da li će njen stranački kolega Borislav Stefanović ostati u stranci.

Izvor: B92

Ponedeljak, 01.06.2015.

16:43

Default images

Gostujući u Kažiprstu na TV B92, Čomićeva je izbegavala da da odgovor na pitanje o sudbini Stefanovića u stranci, a na pitanje: Da li on radi za stranku ili za sebe? rekla je da to treba pitati samog Stefanovića.

Nedavne izjave stranačkog kolege, za kog kaže da je deo stranke, zamenica predsednika DS-a je okarakterisala kao deo unutarstranačkog dijaloga koji je zanimljiv za javnost.

"Ako pogledate druge stranke, u odnosu na njih mi razvijamo unutarstranačke dijaloge, ali imamo i kršenje pravila tog dijaloga. Ipak, ideje koje stranka ima da ponudi moraju da budu zanimljive i van stranke", navela je ona i dodala da će ljudi koji su bar jednom glasali za DS videti da postoji razlog da ponovo glasaju za njih.

"Mi menjamo stranku i sebe, promenili smo pet predsednika, ta brojka je dokaz koliko je DS spremna na promene", naglasila je Čomićeva navodeći da se ta stranka bavi nejednakošću koja postoji u našem društvu i sa kojom se moraju izboriti.

Čomićeva smatra i da pojedini problemi potiču od toga što "vlast nije shvatila da nije opozicija, a opoziciji je bilo potrebno mnogo vremena da se konsoliduje".

Osvrnuvši se na zahtev za obrazovanje anketnog odbora za utvrđivanje činjenica i okolnosti koje su dovele do pada vojnog helikoptera, Čomićeva je izjavila da taj "odbor nije potreban ni opoziciji, ni njoj, već vladavini prava imora da se nađe u dijalogu u skupštini".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: