Pajtić: Ništa od programa Stefanovića

Predsednik DS-a Bojan Pajtić izjavio je da Glavni odbor te stranke na sednici neće raspravljati o predlogu Borislava Stefanovića za izmene partijskog programa.

Izvor: B92

Petak, 29.05.2015.

14:08

Default images
Foto: Beta, AP

"Mi smo ozbiljna politička organizacija, nije moguće da se nešto nađe dan za dan na Glavom odboru, a ima programski karakter. Nemoguće je da se to dogodi niti je to bilo ko predložio", rekao je Pajtić na konferenciji za novinare u sedištu DS-a.

On je precizirao da će se o Stefanovićevom predlogu izjašnjavati stranački organi, kao i o predlozima koje pripremaju drugi funkcioneri DS Dragoljub Mićunović, Balša Božović i Branimir Kuzmanović.

Prema njegovim rečima, o tome će raspravljati predsedništvo i politički savet stranke, a o nekim programskim dokumentima izjašnjavaće se i članstvo.

Pajtić je precizirao da Demokratska stranka neće menjati osnovna načela.

"Razni predlozi su prihvatljivi i osavremenjavanje izbornog programa svakako je aktuelno pred svaki izborni ciklus", rekao je Pajtić.

Mediji su prethodnih dana objavljivali da je potpredsednik DS Borislav Stefanović završio rad na novom programu stranke koji će predložiti stranačkim organima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: