Verbić danas sa sindikatima

Ministar prosvete Srđan Verbić prisustvovaće danas zajedničkoj sednici glavnih odbora dva prosvetna sindikata koja su u štrajku, rečeno je Tanjugu.

Izvor: B92

Sreda, 22.04.2015.

00:26

Default images
Foto: Thinkstock.com

Kako je rečeno, Verbić će se obratiti predstavnicima Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije i Sindikata radnika u prosveti Srbije na plenarnom delu sednice.

Portparol USPRS Jasna Janković rekla je Tanjugu da će sindikati posle obraćanja ministra održati odvojene sednice sednice glavnih odbora.

"Razmatraćemo situaciju na terenu i poruke iz ministarstva i doneti odluke", rekla je Janković.

Ona je rekla da će zajednička sednica kao i sednice glavnih odbora biti zatvorene za javnost.

Odluka o učešću Verbića na zajedničkoj sednici doneta je prošle nedelje na sastanku kojem je, pored ministra i predstavnika sindikata, prisustvovao i predstavnik Republičke agencije za mirno rešavanje radnih sporova Živko Kulić.

Štrajk dva sindikata skraćenjem časova na 30 minuta traje od 17. novembra prošle godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: