Pajtić na sednici u Briselu

Predsednik DS Bojan Pajtić učestvovao je danas u Briselu na sednici predsedništva Partije evropskih socijalista i razgovarao sa članovima Evropskog parlamenta.

Izvor: B92

Četvrtak, 20.11.2014.

22:34

Default images

U saopštenju DS navodi se da je Pajtić u Evropskom parlamentu razgovarao sa izvestiocima socijaldemokratske i liberalne poslaničke grupe za Srbiju Tanjom Fajon i Ivom Vajglom, predsednicom Komiteta za ljudska prava Elenom Valenciano Martinez i potpredsednikom socijaldemokratske poslaničke grupe Viktorom Boštinaruom.

"Teme sastanaka su bile počinjanje pregovora o članstvu Srbije u EU, situacija oko demokratskih sloboda u Srbiji i zajedničke buduće inicijative koje DS može da predloži svojim evropskim partnerima vezane za ispunjavanje kriterijuma za ulazak Srbije u EU", piše u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

7 h

Podeli: