Uhapšen osumnjičeni za požar na NBG

Policija je uhapsila A.B.(31) osumnjičenog da je nakon svađe sa devojkom iz revolta zapalio stan u Jurija Gagarina 90 na Novom Beogradu i nakon toga se udaljio.

Izvor: B92

Subota, 25.10.2014.

17:25

Default images

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, zbog krivičnog dela teško delo protiv opšte sigurnosti, biti sproveden tužiocu Trećeg osnovnog tužilaštva.

Po jutrošnjoj prijavi predsednika kućnog saveta u Ulici Jurija Gagarina 90, sinoć je A.B. polupao ulazna vrata zgrade. Nakon toga je policija otišla na lice mesta, ali nisu zatekli počinioca, navodi se u saopštenju.

U saopštenju se ističe da je Vatrogasna služba dobila poziv danas u 12.06 časova da je izbio požar u stanu na četvrtom spratu u pomenutoj zgradi i da je za manje od 10 minuta sedam vozila sa 23 vatrogasca spasioca stiglo na lice mesta.

Požar je lokalizovan nakon pola sata, ali je u potpunosti izgoreo jednoiposoban stan, a oštećeno je i nekoliko terasa po vertikali.

Lekari su na licu mesta zbrinuli tri osobe, dok su tri osobe prevezene u zdravstvene ustanove, novodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: