"Pojačana potraga za Tijanom"

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da se istraga o nestanku Tijane Jurić svakodnevno pojačava i da se radi u svim mogućim pravcima.

Izvor: B92

Ponedeljak, 04.08.2014.

10:25

Default images

Stefanović je u Jutarnjem programu TV Pink rekao da je Tijana Jurić težak slučaj, jer postoji više mogućih pravaca istrage.

Angažovan je šef kriminaliteta za Srbiju, beogradska kriminalistička policija i kompletna ekipa je iz Beograda već prve noći otišla u Bajmok i u Suboticu i počela sa radom, istakao je Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova je objasnio da su kod kanala, gde je Tijana nestala, odnosno putića, pronadjene patike i jedan veštački nokat, ali da je problem što se odmah te noći pojavilo nekoliko stotina meštana, koji su izgazili to meso, što je u velikoj meri usporilo istragu.

Stefanović je istakao da su obaveštene i okolne države i "da je došla ekipa iz Madjarske, koja je donela neke prve indicije da je možda Tijana vidjena i tamo".

Ministar unutrašnjih poslova je naveo da su praćeni signali mobilnih telefona, da su policajci na terenu i da su obavljena ispitivanja svedoka i odredjenih lica.

Tokom istrage u Bajmoku čak je slučajno otkrivena i jedna ilegalna destilerija pića, naveo je Stefanović.

Stefanović je poručio svima, koji imaju informacije koje bi mogle da dovedu do pronalaska Tijane, da se obrate policiji.

Petnaestogodišnja Tijana Jurić poslednji put je vidjena 26. jula u 00.25 casova, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: