Sreda, 16.07.2014.

16:07

Velika oluja u centru Beograda/FOTO

Centar Beograda nešto pre 16h pogodila velika oluja, padao je grad veličine klikera. Nakon 10-tak minuta oluja je prestala i pada samo kiša. Saobraćajni kolaps.

Izvor: B92

Default images

Prognoza je predviđala da su, posle sunačanog i toplog dana, u Beogradu po podne mogući kratkotrajni pljuskovi s grmljavinom. Jaka kiša i grad izazvali su probleme u saobraćaju u centru Beograda. Na ulicama i trotoarima bilo je nekoliko centimatara vode.

Čitaoci B92 javljaju da je saobraćaj u jednom delu Beograda u potpunom kolapsu, da su kolone vozila na Pančevačkom mostu, delu auto-puta, oko Ušća...
Foto: Tanjug
Jako nevreme pogodilo Kragujevac u kome su poplavljene ulice i nekoliko kuća u nižim delovima grada. Jak vetar i kiša u Vršcu. Jaka kiša, praćena grmljavinom, zahavatila je oko 15 sati Kragujevac i okolinu, javlja RTS. Za nešto više od sat vremena, palo je 25 litara kiše po kvadratnom metru.
Foto: Tanjug
Protivgradna odbrana Radarskog centra na Bešnjaji dejstvovala je, a u centru grada, kažu da za sada nema prijavljene štete od grada.
Foto: Tanjug
Nevreme, u trajanju od petnaestak minuta zahvatilo je u popodnevnim satima Vršac. Uz jak severoistočni vetar, koji je duvao brzinom od 72 kilometra na čas na ovaj grad se sručilo 10 litara kiše po metru kvadratnom.
Foto: B92
Na potezu između Vlajkovca i Vršca, gde se protezu oranice sa suncokretom i kukuruzom, padao je i grad veličine graška. Meteorolozi kažu da je nemoguće predvideti da li će se krajem dana i tokom noći ovakvo nevreme ponoviti. . .
.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: