Utorak, 15.07.2014.

09:24

Skupština NS o rebalansu budžeta

Odbornici Skupštine grada Novog Sada razmatraće na današnjoj sednici Predlog rebalansa gradskog budžeta za 2014. godinu.

Izvor: Tanjug

Default images

Predsednik novosadske skupštine Siniša Sević je rekao Tanjugu da će sednica, koja počinje u 10 sati, imati 67 tačaka dnevnog reda, a da je rebalans budžeta najvažnija.

"Osim rebalansa, na dnevnom redu biće i Izveštaj o realizaciji planova poslovanja pojedinih javnih preduzeća, kao i imenovanja članova Školskih odbora", dodao je on.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i član Gradskog veća za finansije Dejan Mandić najavili su pre 15 dana, uoči donošenja Predloga rebalansa budžeta, da postoji velika verovatnoća da on neće biti jedini ove godine i da bi u septembru trebalo da se donese jos jedan rebalans.

Kako su tada govorili, drugi rebalans budžeta trebalo bi da se uradi kada Radno telo, koje je formiralo Gradsko veće, izađe sa svojim predlogom za poboljšanje stanja u šest najugroženijih javnih gradskih preduzeća.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

19 h

Podeli: