Gorska služba: Mišić nije naš član

Gorska služba spasavanja demantuje da im je osuđeni huligan Uroš Mišić pomagao u akcijama u Obrenovcu.

Izvor: B92

Četvrtak, 22.05.2014.

14:50

Default images

Povodom vesti koja se pojavila u medijima da Uroš Mišić, navijač Crvene zvezde, "pomaže u akcijama Gorske službe spasavanja u Obrenovcu“, obaveštavamo Vas da spomenuti mladić nije naš član, saopšteno je iz ove organizacije.

Gorska služba spasavanja dodaje i da nažalost nema saznanja o tome ko im je sve pomagao tokom spasilačkih akcija u Obrenovcu, jer bi želeli da se svima adekvatno zahvale.

"Od juče Gorska služba spasavanja Srbije nema spasilačke ekipe na terenu, već samo ekipe u kriznom štabu u Obrenovcu i Beogradu. Ostali spasioci su u pripravnosti da se odazovu na poziv za pomoć u svakom delu zemlje", poručuju iz ove organizacije.

Gorska služba spasavanja (GSS) Srbije je dobrovoljna i neprofitna organizacija čiji je osnovni cilj pomoć i spasavanje u nepristupačnim planinskim i urbanim uslovima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

21 h

Podeli: