Radnici Železnice krali naftu

Niška policija privela pet osoba, među kojima su četiri radnika Železnice Srbije, zbog sumnje da su jutros ukrali naftu iz dve lokomotive.

Izvor: B92

Ponedeljak, 21.04.2014.

13:35

Default images

Za još jednom osobom se traga.

Sumnja se da su oni iz dve lokomotive koje su bile na železnićkoj stanici u selu Ostrovica izbacili devet kanti nafte od po 25 do 30 litara, a na stanici su čekala dva automobila radi primopredaje goriva, navode iz policije.

Lokomotive su zatim nastavile put ka Dimitrovgradu, a osumnjičeni radnici želznice su privedeni u Pirotu u zajedničkoj akciji tamošnje i niške policije, dodaju iz Policijske uprave u Nišu.

Policija je privela radnike Železnice Srbije, mašinovođe Slobodana D.(49) iz Doljevca i Jovana S. (51) iz Niša, pomoćnike mašinovođa Žarka P.(53) iz okoline Bele Palanke i Gorana S.(52) iz okoline Žitoradje, dok je skretničar Boban P. iz Niša u bekstvu, navode iz policije.

Policija je privela i Sašu S.(44) iz Ostrovice, dodaju iz policije.

Slobodan, Žarko i Saša su sa krivičnim prijavama odmah sprovedeni nadležnom tužilaštvu, napominju iz policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: