Dveri na čelu Nove srpske opozicije

Pokret Dveri proglasio je danas u Čačku "Novu srpsku opoziciju" na čijem čelu će biti taj pokret, a čije sedište će biti u Čačku.

Izvor: B92

Petak, 21.03.2014.

15:39

Default images

Član Starešinstva Dveri Boško Obradović rekao je novinarima da je cilj "Nove srpske opozicije" suprotstavljanje, kako je rekao, "ličnom režimu Aleksandara Vučića i Srpske napredne stranke".

"Mi danas simbolički podižemo barjak nove opozicione delatnosti u Srbiji. Svuda gde budu ugroženi interesi Srbije i srpskog naroda pod novom vlašću, tamo će biti Dveri kao organizovana opoziciona snaga", rekao je on.

Obradović je najavio da će Dveri sutra formirati "vladu u senci" i pratiti rad buduće nove vlade Srbije i reagovati na njene odluke.

Drugi član Starešinstva Dveri, Vladan Glišić rekao je da su u "Novu srpsku opoziciju" dobrodošli svi koji se ne slažu s politikom vladajućih stranaka.

Glišić je naveo da su Dveri tri godine pozivale opoziciju da se ujedini, a niko nije odgovorio, te će te stranke tek morati da dokažu da su prava opozicija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: