Petak, 21.03.2014.

15:39

Dveri na čelu Nove srpske opozicije

Pokret Dveri proglasio je danas u Čačku "Novu srpsku opoziciju" na čijem čelu će biti taj pokret, a čije sedište će biti u Čačku.

Izvor: Beta

Dveri na èelu Nove srpske opozicije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Staviti kraj fasistima

pre 10 godina

Људи,
Морамо вратити понос за шта имамо разлога! Никад нисмо бомбардовали никог, никад нисмо имали концентрационе логоре, имамо дуго историјско и културно наслеђе које због турбуленција и наше неозбиљности нисмо баш сачували , имамо свијетле примјере, људе који добро чинише свијету (довољно је рећи Никола Тесла), једноставно имамо разлога за понос и то Двери и понављају! ТО је исправно по мени!
(Boris Taric, 22. mart 2014 17:52)

Јеси ли сигуран у то што овде износиш? Јеси ли читао Д. Туцовића? Имаш ли претка који је ратовао почетком 20. века? Знаш ли шта се догађало тада у Македонији? Имаш ли ОБРАЗ да тврдиш да Србија није никад радила то што набрајаш?!

Duci0167

pre 10 godina

Kad se palio Beograd,bili su tu. Kada treba da se kamenuju ljudi sa zastavama duginih boja,bili su tu. Kada su se palili punktovi na Kosovu,bili su tamo. Mogu u nedogled ali nije vredno mog vremena. A vi ostale patriote ... U vezi cega ste vi tako ponosni na svoju istoriju i svoj narod? Kakve veze sve to ima sa trazenjem i potrebom za boljim zivotom? Istorija nam presvucena pokoljima i ratovima. Bavite se mitologijom i vitestvom! Ejjj u XXI veku! O kakvim identitetima vi pricate? Da li vi mozete da pricate sa covekom,da se druzite,radite a da ga ne pitate koje je nacionalnosti,kom bogu se moli i da li pise cirilicom ili latinicom. Ekstremna desnica ste i nista vise. Krijete sovinizam ali dzabe. Hvala sto postojite da nas uvek podsecate kako decu da vaspitam,sve nasuprot vasim "idealima" i sto dalje od vas.

NDSava

pre 10 godina

Читајући коментаре, видим да има много оних који су протутњали кроз силне школе, а никада нису имали разредног старешину, а видим да су и многи служили војску а ни тамо нису имали старешину. Видим да је Србија препуна људи који ни сопствени језик не познају. Када прочитам коментаре овде не губим наду,јер нисам песимиста. Поврх свега, ово је нешто најбоље што се појавило у овој држави у последњих 100 година. Живи и здрави били па видели!

Boris Taric

pre 10 godina

Људи, браћо

читам коментаре и прво што видим је неупућеност. ОК је ако имаш другачије ставове, чак је то плус јер једноумље никад добра донијети неће.

Али, кад осуђујеш људе који искрено желе да се баве политиком и који се залажу већ 15 година да сачувају идентитет свог народа, то ми већ не иде у главу. Људи немају ни једне мрље у свом животу! Овамо причако како политичари не ваљају и онда кад дође неколико поштених, онда кењамо како они не знају како да бране интересе ове државе.

Доста смо се увлачили и радили за стране интересе. Вријеме је да водимо пријатељску геополитику али да првенствено сарађујемо са пријатељима у свијеу. То није никакав конзерватизам већ нормална ствар. Па имали смо прије око 9 вјекова Стефана Немању који је сарађивао по потреби и са Византијом и са Угарима и држава је функционисала и ширила се! Шта нам је ког џавола сад у задњих 20 година ?! Па имамо историју државности јел могуће да смо толико неспособни сад! Нисмо него гласамо (или нас боли брига па не излазимо на изборе) за шљам и људе сумњивих биографија.

Људи,
Морамо вратити понос за шта имамо разлога! Никад нисмо бомбардовали никог, никад нисмо имали концентрационе логоре, имамо дуго историјско и културно наслеђе које због турбуленција и наше неозбиљности нисмо баш сачували , имамо свијетле примјере, људе који добро чинише свијету (довољно је рећи Никола Тесла), једноставно имамо разлога за понос и то Двери и понављају! ТО је исправно по мени!

Pera Pozder

pre 10 godina

Vas preterani stav o naglasavanju nacionalnih vrednosti u ovo vrema separatizma i otcepljavanja teritorija nece doneti nista dobro zemlji sim novih ratova. Samo vi ostanite po strani u opoziciji da malo zemlja zivne dosta smo ratovali.

lenaMi

pre 10 godina

Samo vi pratite i kontrolisite. Ali pracenje bez nasilja. Ne treba nam vas preterani nacionalizam. Dosta je ova zemlja ratovala i prolivala krv. Red je da se izgradi u miru i partnerstvu sa svetom.

Bgd

pre 10 godina

Kad su toliko beznačajni i presmešni, a zašto ih onda komentarišete? Ako su neozbiljni zašto ih zovete fašistima? Ako imaju malo glasova, kako to da su u celoj zapadnoj Srbiji, na trećem mestu, odmah posle SNS-a i SPS-a? BU ! Dveri ! Niste se valjda uplašili, pa iza vas je svemoćni NATO !?

odlazite

pre 10 godina

Radulovic je jedini koji je PPV-u rekao u lice da laze. Covek koji je u medijskom mraku za 20 dana od nicega napravio preko 2%, a ponegde i preko 7%.

Covek cije reforme sada pokusava nova vlada da sprovodi. Covek kome Vucic svakoga dana pravi kampanju, jer pokazuje da je Radulovic govorio istinu, a Vucic lagao.

Dosta ste trovali

pre 10 godina

@Kamicak
smanji dozivljaj druze,nismo deca da ti poverujemo.Cak i da je tacno da si pola sveta video,nekima je dzaba jer ne prima se pelcer tek tako na bilo sta.Zato sto ni za gde nisi sedi gde si.Dzamahiriju propagiraj nekom drugom,interesuje me imas li majku,sestru,zenu,cerku?

maksimum018

pre 10 godina

Али пресмешни су ми ови који пишу на ћирилици, па и ја волим ћирилицу и њом се користим али то не значи да ћу икада у животу да гласам за двери, пустио сам видео из предизборне кампање, кад је "старешина" гостовао на РТС-у одслушао сам половину чисто да не испадне да нисам саслушао али већ после 2 минута ми је било и превише, човек који на прву лопту одмах креће да оптужује да су они потлачени да не можеш да их видиш нигде и те форе, као да су они једини, остале странке су имале исти проблем па нисам видео да је неко од њих имао такав наступ.

Кад је поменуо патриотско образовање и да ће да уведу законе као Путин у Русији то је било већ превише, види се да нису нормално размислили о било чему, помињу пљачку, крађе, да ће да реше проблеме у Србији али ниједном нико није изнео план већ само приче, ми ћемо ово и ми ћемо оно а да их неко пита како би средили нпр. економију у земљи не би знали да вам кажу јер немају никакав кадар, план... ништа.

И ја волим Србију али то не значи да свако ко је друге вере не би требало да живи овде јер патриотско образовање то подразумева, да се зна ко су Срби, које вере и које историје, наравно историју ћемо да прекројимо како нам одговара и то је то, подижемо Косово у небеса а ми тамо нисмо у већини већ 300 година, ми смо напустили Косово, нису га отели од нас и то је једина истина.

Старо куче

pre 10 godina

Kakve Dveri, to je ustvari podmladak DSS delom, a delom podmladak SPC.
(milan, 21. mart 2014 16:15)
"подмладак СПЦ"-искрено баш сам се насмејао, јер одавно нисам чуо нешто толико смешно. Али, шта очекивати од некога ко ни auto correct не зна да искључи, а тврди да зна сву политику.
Људи, нисам љубитељ Двери, нити би икада гласао за њих, али стварно претерујете. Нису они ни фашисти, ни нацисти. Ено вам фашиста на делу у Украјини, па сами упоредите. Називање неистомиљеника најпогрднијим именима више говори о вама, него њима. Ту нема ни д од демократије, а препуна су вам уста исте.

Blaj

pre 10 godina

@Миле НС

Ти друже, ако поред два завршена факултета, не можеш да пронађеш посао, е онда размисли да ли је проблем у држави или у теби.

cirkus

pre 10 godina

Ovi su cirkus.Oni vodje opozicije??? Oni bi da vrate Srbiju u doba Nemanjica,da pripoje Srbiju kao guberniju Rusiji, da kaznjavaju nezenjei one koje nisu udate,i porodice bez dece, da sprovode Putinove zakone

Kamičak

pre 10 godina

(Миле НС, 21. mart 2014 16:34)
Поштовани Миле, слажем се потпуно са Вама. Ја сам некако већ навикао на те ЕУ радикале који се чуде, подсмевају нама који се против ЕУ а за Двери. Називају нас примитивним, ограниченим, необразованим и да - оно њима омиљено патриЈоти. Ја такође имам високо образовање, говорим на више страних језика него 99% ЕУ радикала. Пропутовао сам цео свет и не само путовао него имао послове у њима. А 99% ЕУ радикала ни на Google Earth није обишло толико земаља. Имао сам и примамљивих понуда да останем у том свету, али нисам хтео да ме из Србије истера било ко. Ово је моја земља и ту су моји корени и залагаћу се за Србију, православну веру, неговање нашег језика и очување ћирилице. Док сам ја жив, у Србији ће бити бар један гласач који ће бити за патриотску опцију као што су Двери. Јер ја, на основу мојег знања, видим да ова сулуда ЕУ функција која је наметнута Србији дивергира нули.

Danijel

pre 10 godina

Starešinstvo !? U glavi imam sliku grupe sedih staraca poređanih oko okruglog stola koji većaju o svemu o svačemu , sumorna slika :( ...

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

@ modesty. Neofasisti i neonacisti nije isto. A oni i nisu neofasisti. Samo da mi je znati ko je kukavicje jaje: DSS ili Dveri? Sta ti mislis?

modesty

pre 10 godina

S jedne strane domaci izdajnici i dokazane lopuze, s druge neo-fasisti. Kako je moguce da u Srbiji ne postoji niti jedna normalna partija?

mapache

pre 10 godina

"Члан старешинства"!!?Не знам за друге али ја сам умро од смеха, хахаха! Фали им само отац Макарије па ће одбор бити комплетан.Каква власт, таква и опозиција.

Proleće Je Zlo Se Sprema

pre 10 godina

(modesty, 21. mart 2014 16:16)
S jedne strane domaci izdajnici i dokazane lopuze, s druge neo-fasisti. Kako je moguce da u Srbiji ne postoji niti jedna normalna partija?

Dešava se ono čega se svaki razuman Srbin plaši: Srbija se nalazi u istoj situaciji u kojoj se krajem dvadesetih i početkom tridesetih godina prošlog veka nalazila Nemačka ili t.z.v. "Vajmarska republika".

Миле НС

pre 10 godina

Све треба да Вас је срамота јер се на такав начин ругате нечему о чему очигледно не знате апсолутно ништа! Да сте се мало више заинтересовали сазнали би и за шта се конкретно залажу Двери, без лажи, преваре и било какве везе за криминалом како то остали практикују! Сазнали би и зашто нико из СНС-а није СМЕО прихватити ТВ дуел са Бошком Обрадовићем, на било којој телевизији јер би "јавни сервис" не би смео емитовати!
Ево, ја са ДВА завршена факултета НЕМАМ стални посао, радим тренутно за 23000 и нећу да напустим своју отаџбину, подржавам Двери јер подржавам Србију и све оно што је потребно овој земљи и народу да би нормално живели!
А ви се и даље ругајте колико хоћете али не ругате се ни Дверима ни онима који их подржавју већ се ругате себи и свом незнању!

milan

pre 10 godina

Kakve Dveri, to je ustvari podmladak DSS delom, a delom podmladak SPC.
Imaju 3 posto glasova I sebi daju za pravo da se zovu opozicijom.
Onda svi drugi koji imaju slican postotak glasova treba da uzmu ovaj naziv- Radulovic-nova opozicija, Ceda-nova opozicija, Dss-nova opozicija, Srs-nova opozicija, Dinkic-nova opozicija.
Svi oni imaju 2, 3 posto glasova I zasto bi bas Dveri imale eskluzivno pravo da sebe zovu opozicijom!!!
Opozicija, I to parlamentarna, I najveca je DS, sa 6,2 posto glasova, dakle duplo vise od Dveri ima, I da ne ocekuju mozda da im se I oni pridruze. Dveri nemaju vise sta da traze na poitickoj sceni Srbije, dva puta uzastopno pucaju na izborima, I opet dizu galamu vise nego sve druge opozicione stranke zajedno.
Kostunica se makar casno povukao, a ova dvojica Dverjana, Obradovic I Glisic koji misle da su neki Obilici, valjda treba 10 puta da puknu da bi se ugasili kao stranka!! Sredjni vek je davno prosao!!

Aron

pre 10 godina

Dveri su realno jedina prava opozicija SNS-u i što se tiče ideologije i politike i u javnim nastupima.Zato je i bila toliko mediski bojkotovana.

Миле НС

pre 10 godina

Све треба да Вас је срамота јер се на такав начин ругате нечему о чему очигледно не знате апсолутно ништа! Да сте се мало више заинтересовали сазнали би и за шта се конкретно залажу Двери, без лажи, преваре и било какве везе за криминалом како то остали практикују! Сазнали би и зашто нико из СНС-а није СМЕО прихватити ТВ дуел са Бошком Обрадовићем, на било којој телевизији јер би "јавни сервис" не би смео емитовати!
Ево, ја са ДВА завршена факултета НЕМАМ стални посао, радим тренутно за 23000 и нећу да напустим своју отаџбину, подржавам Двери јер подржавам Србију и све оно што је потребно овој земљи и народу да би нормално живели!
А ви се и даље ругајте колико хоћете али не ругате се ни Дверима ни онима који их подржавју већ се ругате себи и свом незнању!

Aron

pre 10 godina

Dveri su realno jedina prava opozicija SNS-u i što se tiče ideologije i politike i u javnim nastupima.Zato je i bila toliko mediski bojkotovana.

Kamičak

pre 10 godina

(Миле НС, 21. mart 2014 16:34)
Поштовани Миле, слажем се потпуно са Вама. Ја сам некако већ навикао на те ЕУ радикале који се чуде, подсмевају нама који се против ЕУ а за Двери. Називају нас примитивним, ограниченим, необразованим и да - оно њима омиљено патриЈоти. Ја такође имам високо образовање, говорим на више страних језика него 99% ЕУ радикала. Пропутовао сам цео свет и не само путовао него имао послове у њима. А 99% ЕУ радикала ни на Google Earth није обишло толико земаља. Имао сам и примамљивих понуда да останем у том свету, али нисам хтео да ме из Србије истера било ко. Ово је моја земља и ту су моји корени и залагаћу се за Србију, православну веру, неговање нашег језика и очување ћирилице. Док сам ја жив, у Србији ће бити бар један гласач који ће бити за патриотску опцију као што су Двери. Јер ја, на основу мојег знања, видим да ова сулуда ЕУ функција која је наметнута Србији дивергира нули.

Bgd

pre 10 godina

Kad su toliko beznačajni i presmešni, a zašto ih onda komentarišete? Ako su neozbiljni zašto ih zovete fašistima? Ako imaju malo glasova, kako to da su u celoj zapadnoj Srbiji, na trećem mestu, odmah posle SNS-a i SPS-a? BU ! Dveri ! Niste se valjda uplašili, pa iza vas je svemoćni NATO !?

Старо куче

pre 10 godina

Kakve Dveri, to je ustvari podmladak DSS delom, a delom podmladak SPC.
(milan, 21. mart 2014 16:15)
"подмладак СПЦ"-искрено баш сам се насмејао, јер одавно нисам чуо нешто толико смешно. Али, шта очекивати од некога ко ни auto correct не зна да искључи, а тврди да зна сву политику.
Људи, нисам љубитељ Двери, нити би икада гласао за њих, али стварно претерујете. Нису они ни фашисти, ни нацисти. Ено вам фашиста на делу у Украјини, па сами упоредите. Називање неистомиљеника најпогрднијим именима више говори о вама, него њима. Ту нема ни д од демократије, а препуна су вам уста исте.

milan

pre 10 godina

Kakve Dveri, to je ustvari podmladak DSS delom, a delom podmladak SPC.
Imaju 3 posto glasova I sebi daju za pravo da se zovu opozicijom.
Onda svi drugi koji imaju slican postotak glasova treba da uzmu ovaj naziv- Radulovic-nova opozicija, Ceda-nova opozicija, Dss-nova opozicija, Srs-nova opozicija, Dinkic-nova opozicija.
Svi oni imaju 2, 3 posto glasova I zasto bi bas Dveri imale eskluzivno pravo da sebe zovu opozicijom!!!
Opozicija, I to parlamentarna, I najveca je DS, sa 6,2 posto glasova, dakle duplo vise od Dveri ima, I da ne ocekuju mozda da im se I oni pridruze. Dveri nemaju vise sta da traze na poitickoj sceni Srbije, dva puta uzastopno pucaju na izborima, I opet dizu galamu vise nego sve druge opozicione stranke zajedno.
Kostunica se makar casno povukao, a ova dvojica Dverjana, Obradovic I Glisic koji misle da su neki Obilici, valjda treba 10 puta da puknu da bi se ugasili kao stranka!! Sredjni vek je davno prosao!!

mapache

pre 10 godina

"Члан старешинства"!!?Не знам за друге али ја сам умро од смеха, хахаха! Фали им само отац Макарије па ће одбор бити комплетан.Каква власт, таква и опозиција.

modesty

pre 10 godina

S jedne strane domaci izdajnici i dokazane lopuze, s druge neo-fasisti. Kako je moguce da u Srbiji ne postoji niti jedna normalna partija?

Boris Taric

pre 10 godina

Људи, браћо

читам коментаре и прво што видим је неупућеност. ОК је ако имаш другачије ставове, чак је то плус јер једноумље никад добра донијети неће.

Али, кад осуђујеш људе који искрено желе да се баве политиком и који се залажу већ 15 година да сачувају идентитет свог народа, то ми већ не иде у главу. Људи немају ни једне мрље у свом животу! Овамо причако како политичари не ваљају и онда кад дође неколико поштених, онда кењамо како они не знају како да бране интересе ове државе.

Доста смо се увлачили и радили за стране интересе. Вријеме је да водимо пријатељску геополитику али да првенствено сарађујемо са пријатељима у свијеу. То није никакав конзерватизам већ нормална ствар. Па имали смо прије око 9 вјекова Стефана Немању који је сарађивао по потреби и са Византијом и са Угарима и држава је функционисала и ширила се! Шта нам је ког џавола сад у задњих 20 година ?! Па имамо историју државности јел могуће да смо толико неспособни сад! Нисмо него гласамо (или нас боли брига па не излазимо на изборе) за шљам и људе сумњивих биографија.

Људи,
Морамо вратити понос за шта имамо разлога! Никад нисмо бомбардовали никог, никад нисмо имали концентрационе логоре, имамо дуго историјско и културно наслеђе које због турбуленција и наше неозбиљности нисмо баш сачували , имамо свијетле примјере, људе који добро чинише свијету (довољно је рећи Никола Тесла), једноставно имамо разлога за понос и то Двери и понављају! ТО је исправно по мени!

cirkus

pre 10 godina

Ovi su cirkus.Oni vodje opozicije??? Oni bi da vrate Srbiju u doba Nemanjica,da pripoje Srbiju kao guberniju Rusiji, da kaznjavaju nezenjei one koje nisu udate,i porodice bez dece, da sprovode Putinove zakone

Danijel

pre 10 godina

Starešinstvo !? U glavi imam sliku grupe sedih staraca poređanih oko okruglog stola koji većaju o svemu o svačemu , sumorna slika :( ...

Proleće Je Zlo Se Sprema

pre 10 godina

(modesty, 21. mart 2014 16:16)
S jedne strane domaci izdajnici i dokazane lopuze, s druge neo-fasisti. Kako je moguce da u Srbiji ne postoji niti jedna normalna partija?

Dešava se ono čega se svaki razuman Srbin plaši: Srbija se nalazi u istoj situaciji u kojoj se krajem dvadesetih i početkom tridesetih godina prošlog veka nalazila Nemačka ili t.z.v. "Vajmarska republika".

Blaj

pre 10 godina

@Миле НС

Ти друже, ако поред два завршена факултета, не можеш да пронађеш посао, е онда размисли да ли је проблем у држави или у теби.

odlazite

pre 10 godina

Radulovic je jedini koji je PPV-u rekao u lice da laze. Covek koji je u medijskom mraku za 20 dana od nicega napravio preko 2%, a ponegde i preko 7%.

Covek cije reforme sada pokusava nova vlada da sprovodi. Covek kome Vucic svakoga dana pravi kampanju, jer pokazuje da je Radulovic govorio istinu, a Vucic lagao.

maksimum018

pre 10 godina

Али пресмешни су ми ови који пишу на ћирилици, па и ја волим ћирилицу и њом се користим али то не значи да ћу икада у животу да гласам за двери, пустио сам видео из предизборне кампање, кад је "старешина" гостовао на РТС-у одслушао сам половину чисто да не испадне да нисам саслушао али већ после 2 минута ми је било и превише, човек који на прву лопту одмах креће да оптужује да су они потлачени да не можеш да их видиш нигде и те форе, као да су они једини, остале странке су имале исти проблем па нисам видео да је неко од њих имао такав наступ.

Кад је поменуо патриотско образовање и да ће да уведу законе као Путин у Русији то је било већ превише, види се да нису нормално размислили о било чему, помињу пљачку, крађе, да ће да реше проблеме у Србији али ниједном нико није изнео план већ само приче, ми ћемо ово и ми ћемо оно а да их неко пита како би средили нпр. економију у земљи не би знали да вам кажу јер немају никакав кадар, план... ништа.

И ја волим Србију али то не значи да свако ко је друге вере не би требало да живи овде јер патриотско образовање то подразумева, да се зна ко су Срби, које вере и које историје, наравно историју ћемо да прекројимо како нам одговара и то је то, подижемо Косово у небеса а ми тамо нисмо у већини већ 300 година, ми смо напустили Косово, нису га отели од нас и то је једина истина.

NDSava

pre 10 godina

Читајући коментаре, видим да има много оних који су протутњали кроз силне школе, а никада нису имали разредног старешину, а видим да су и многи служили војску а ни тамо нису имали старешину. Видим да је Србија препуна људи који ни сопствени језик не познају. Када прочитам коментаре овде не губим наду,јер нисам песимиста. Поврх свега, ово је нешто најбоље што се појавило у овој држави у последњих 100 година. Живи и здрави били па видели!

Dosta ste trovali

pre 10 godina

@Kamicak
smanji dozivljaj druze,nismo deca da ti poverujemo.Cak i da je tacno da si pola sveta video,nekima je dzaba jer ne prima se pelcer tek tako na bilo sta.Zato sto ni za gde nisi sedi gde si.Dzamahiriju propagiraj nekom drugom,interesuje me imas li majku,sestru,zenu,cerku?

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

@ modesty. Neofasisti i neonacisti nije isto. A oni i nisu neofasisti. Samo da mi je znati ko je kukavicje jaje: DSS ili Dveri? Sta ti mislis?

lenaMi

pre 10 godina

Samo vi pratite i kontrolisite. Ali pracenje bez nasilja. Ne treba nam vas preterani nacionalizam. Dosta je ova zemlja ratovala i prolivala krv. Red je da se izgradi u miru i partnerstvu sa svetom.

Pera Pozder

pre 10 godina

Vas preterani stav o naglasavanju nacionalnih vrednosti u ovo vrema separatizma i otcepljavanja teritorija nece doneti nista dobro zemlji sim novih ratova. Samo vi ostanite po strani u opoziciji da malo zemlja zivne dosta smo ratovali.

Duci0167

pre 10 godina

Kad se palio Beograd,bili su tu. Kada treba da se kamenuju ljudi sa zastavama duginih boja,bili su tu. Kada su se palili punktovi na Kosovu,bili su tamo. Mogu u nedogled ali nije vredno mog vremena. A vi ostale patriote ... U vezi cega ste vi tako ponosni na svoju istoriju i svoj narod? Kakve veze sve to ima sa trazenjem i potrebom za boljim zivotom? Istorija nam presvucena pokoljima i ratovima. Bavite se mitologijom i vitestvom! Ejjj u XXI veku! O kakvim identitetima vi pricate? Da li vi mozete da pricate sa covekom,da se druzite,radite a da ga ne pitate koje je nacionalnosti,kom bogu se moli i da li pise cirilicom ili latinicom. Ekstremna desnica ste i nista vise. Krijete sovinizam ali dzabe. Hvala sto postojite da nas uvek podsecate kako decu da vaspitam,sve nasuprot vasim "idealima" i sto dalje od vas.

Staviti kraj fasistima

pre 10 godina

Људи,
Морамо вратити понос за шта имамо разлога! Никад нисмо бомбардовали никог, никад нисмо имали концентрационе логоре, имамо дуго историјско и културно наслеђе које због турбуленција и наше неозбиљности нисмо баш сачували , имамо свијетле примјере, људе који добро чинише свијету (довољно је рећи Никола Тесла), једноставно имамо разлога за понос и то Двери и понављају! ТО је исправно по мени!
(Boris Taric, 22. mart 2014 17:52)

Јеси ли сигуран у то што овде износиш? Јеси ли читао Д. Туцовића? Имаш ли претка који је ратовао почетком 20. века? Знаш ли шта се догађало тада у Македонији? Имаш ли ОБРАЗ да тврдиш да Србија није никад радила то што набрајаш?!

maksimum018

pre 10 godina

Али пресмешни су ми ови који пишу на ћирилици, па и ја волим ћирилицу и њом се користим али то не значи да ћу икада у животу да гласам за двери, пустио сам видео из предизборне кампање, кад је "старешина" гостовао на РТС-у одслушао сам половину чисто да не испадне да нисам саслушао али већ после 2 минута ми је било и превише, човек који на прву лопту одмах креће да оптужује да су они потлачени да не можеш да их видиш нигде и те форе, као да су они једини, остале странке су имале исти проблем па нисам видео да је неко од њих имао такав наступ.

Кад је поменуо патриотско образовање и да ће да уведу законе као Путин у Русији то је било већ превише, види се да нису нормално размислили о било чему, помињу пљачку, крађе, да ће да реше проблеме у Србији али ниједном нико није изнео план већ само приче, ми ћемо ово и ми ћемо оно а да их неко пита како би средили нпр. економију у земљи не би знали да вам кажу јер немају никакав кадар, план... ништа.

И ја волим Србију али то не значи да свако ко је друге вере не би требало да живи овде јер патриотско образовање то подразумева, да се зна ко су Срби, које вере и које историје, наравно историју ћемо да прекројимо како нам одговара и то је то, подижемо Косово у небеса а ми тамо нисмо у већини већ 300 година, ми смо напустили Косово, нису га отели од нас и то је једина истина.

mapache

pre 10 godina

"Члан старешинства"!!?Не знам за друге али ја сам умро од смеха, хахаха! Фали им само отац Макарије па ће одбор бити комплетан.Каква власт, таква и опозиција.

cirkus

pre 10 godina

Ovi su cirkus.Oni vodje opozicije??? Oni bi da vrate Srbiju u doba Nemanjica,da pripoje Srbiju kao guberniju Rusiji, da kaznjavaju nezenjei one koje nisu udate,i porodice bez dece, da sprovode Putinove zakone

milan

pre 10 godina

Kakve Dveri, to je ustvari podmladak DSS delom, a delom podmladak SPC.
Imaju 3 posto glasova I sebi daju za pravo da se zovu opozicijom.
Onda svi drugi koji imaju slican postotak glasova treba da uzmu ovaj naziv- Radulovic-nova opozicija, Ceda-nova opozicija, Dss-nova opozicija, Srs-nova opozicija, Dinkic-nova opozicija.
Svi oni imaju 2, 3 posto glasova I zasto bi bas Dveri imale eskluzivno pravo da sebe zovu opozicijom!!!
Opozicija, I to parlamentarna, I najveca je DS, sa 6,2 posto glasova, dakle duplo vise od Dveri ima, I da ne ocekuju mozda da im se I oni pridruze. Dveri nemaju vise sta da traze na poitickoj sceni Srbije, dva puta uzastopno pucaju na izborima, I opet dizu galamu vise nego sve druge opozicione stranke zajedno.
Kostunica se makar casno povukao, a ova dvojica Dverjana, Obradovic I Glisic koji misle da su neki Obilici, valjda treba 10 puta da puknu da bi se ugasili kao stranka!! Sredjni vek je davno prosao!!

Pera Pozder

pre 10 godina

Vas preterani stav o naglasavanju nacionalnih vrednosti u ovo vrema separatizma i otcepljavanja teritorija nece doneti nista dobro zemlji sim novih ratova. Samo vi ostanite po strani u opoziciji da malo zemlja zivne dosta smo ratovali.

Danijel

pre 10 godina

Starešinstvo !? U glavi imam sliku grupe sedih staraca poređanih oko okruglog stola koji većaju o svemu o svačemu , sumorna slika :( ...

modesty

pre 10 godina

S jedne strane domaci izdajnici i dokazane lopuze, s druge neo-fasisti. Kako je moguce da u Srbiji ne postoji niti jedna normalna partija?

Aron

pre 10 godina

Dveri su realno jedina prava opozicija SNS-u i što se tiče ideologije i politike i u javnim nastupima.Zato je i bila toliko mediski bojkotovana.

Blaj

pre 10 godina

@Миле НС

Ти друже, ако поред два завршена факултета, не можеш да пронађеш посао, е онда размисли да ли је проблем у држави или у теби.

lenaMi

pre 10 godina

Samo vi pratite i kontrolisite. Ali pracenje bez nasilja. Ne treba nam vas preterani nacionalizam. Dosta je ova zemlja ratovala i prolivala krv. Red je da se izgradi u miru i partnerstvu sa svetom.

Proleće Je Zlo Se Sprema

pre 10 godina

(modesty, 21. mart 2014 16:16)
S jedne strane domaci izdajnici i dokazane lopuze, s druge neo-fasisti. Kako je moguce da u Srbiji ne postoji niti jedna normalna partija?

Dešava se ono čega se svaki razuman Srbin plaši: Srbija se nalazi u istoj situaciji u kojoj se krajem dvadesetih i početkom tridesetih godina prošlog veka nalazila Nemačka ili t.z.v. "Vajmarska republika".

Миле НС

pre 10 godina

Све треба да Вас је срамота јер се на такав начин ругате нечему о чему очигледно не знате апсолутно ништа! Да сте се мало више заинтересовали сазнали би и за шта се конкретно залажу Двери, без лажи, преваре и било какве везе за криминалом како то остали практикују! Сазнали би и зашто нико из СНС-а није СМЕО прихватити ТВ дуел са Бошком Обрадовићем, на било којој телевизији јер би "јавни сервис" не би смео емитовати!
Ево, ја са ДВА завршена факултета НЕМАМ стални посао, радим тренутно за 23000 и нећу да напустим своју отаџбину, подржавам Двери јер подржавам Србију и све оно што је потребно овој земљи и народу да би нормално живели!
А ви се и даље ругајте колико хоћете али не ругате се ни Дверима ни онима који их подржавју већ се ругате себи и свом незнању!

socijalista,antikomunista

pre 10 godina

@ modesty. Neofasisti i neonacisti nije isto. A oni i nisu neofasisti. Samo da mi je znati ko je kukavicje jaje: DSS ili Dveri? Sta ti mislis?

odlazite

pre 10 godina

Radulovic je jedini koji je PPV-u rekao u lice da laze. Covek koji je u medijskom mraku za 20 dana od nicega napravio preko 2%, a ponegde i preko 7%.

Covek cije reforme sada pokusava nova vlada da sprovodi. Covek kome Vucic svakoga dana pravi kampanju, jer pokazuje da je Radulovic govorio istinu, a Vucic lagao.

Старо куче

pre 10 godina

Kakve Dveri, to je ustvari podmladak DSS delom, a delom podmladak SPC.
(milan, 21. mart 2014 16:15)
"подмладак СПЦ"-искрено баш сам се насмејао, јер одавно нисам чуо нешто толико смешно. Али, шта очекивати од некога ко ни auto correct не зна да искључи, а тврди да зна сву политику.
Људи, нисам љубитељ Двери, нити би икада гласао за њих, али стварно претерујете. Нису они ни фашисти, ни нацисти. Ено вам фашиста на делу у Украјини, па сами упоредите. Називање неистомиљеника најпогрднијим именима више говори о вама, него њима. Ту нема ни д од демократије, а препуна су вам уста исте.

Dosta ste trovali

pre 10 godina

@Kamicak
smanji dozivljaj druze,nismo deca da ti poverujemo.Cak i da je tacno da si pola sveta video,nekima je dzaba jer ne prima se pelcer tek tako na bilo sta.Zato sto ni za gde nisi sedi gde si.Dzamahiriju propagiraj nekom drugom,interesuje me imas li majku,sestru,zenu,cerku?

Kamičak

pre 10 godina

(Миле НС, 21. mart 2014 16:34)
Поштовани Миле, слажем се потпуно са Вама. Ја сам некако већ навикао на те ЕУ радикале који се чуде, подсмевају нама који се против ЕУ а за Двери. Називају нас примитивним, ограниченим, необразованим и да - оно њима омиљено патриЈоти. Ја такође имам високо образовање, говорим на више страних језика него 99% ЕУ радикала. Пропутовао сам цео свет и не само путовао него имао послове у њима. А 99% ЕУ радикала ни на Google Earth није обишло толико земаља. Имао сам и примамљивих понуда да останем у том свету, али нисам хтео да ме из Србије истера било ко. Ово је моја земља и ту су моји корени и залагаћу се за Србију, православну веру, неговање нашег језика и очување ћирилице. Док сам ја жив, у Србији ће бити бар један гласач који ће бити за патриотску опцију као што су Двери. Јер ја, на основу мојег знања, видим да ова сулуда ЕУ функција која је наметнута Србији дивергира нули.

Bgd

pre 10 godina

Kad su toliko beznačajni i presmešni, a zašto ih onda komentarišete? Ako su neozbiljni zašto ih zovete fašistima? Ako imaju malo glasova, kako to da su u celoj zapadnoj Srbiji, na trećem mestu, odmah posle SNS-a i SPS-a? BU ! Dveri ! Niste se valjda uplašili, pa iza vas je svemoćni NATO !?

Duci0167

pre 10 godina

Kad se palio Beograd,bili su tu. Kada treba da se kamenuju ljudi sa zastavama duginih boja,bili su tu. Kada su se palili punktovi na Kosovu,bili su tamo. Mogu u nedogled ali nije vredno mog vremena. A vi ostale patriote ... U vezi cega ste vi tako ponosni na svoju istoriju i svoj narod? Kakve veze sve to ima sa trazenjem i potrebom za boljim zivotom? Istorija nam presvucena pokoljima i ratovima. Bavite se mitologijom i vitestvom! Ejjj u XXI veku! O kakvim identitetima vi pricate? Da li vi mozete da pricate sa covekom,da se druzite,radite a da ga ne pitate koje je nacionalnosti,kom bogu se moli i da li pise cirilicom ili latinicom. Ekstremna desnica ste i nista vise. Krijete sovinizam ali dzabe. Hvala sto postojite da nas uvek podsecate kako decu da vaspitam,sve nasuprot vasim "idealima" i sto dalje od vas.

Boris Taric

pre 10 godina

Људи, браћо

читам коментаре и прво што видим је неупућеност. ОК је ако имаш другачије ставове, чак је то плус јер једноумље никад добра донијети неће.

Али, кад осуђујеш људе који искрено желе да се баве политиком и који се залажу већ 15 година да сачувају идентитет свог народа, то ми већ не иде у главу. Људи немају ни једне мрље у свом животу! Овамо причако како политичари не ваљају и онда кад дође неколико поштених, онда кењамо како они не знају како да бране интересе ове државе.

Доста смо се увлачили и радили за стране интересе. Вријеме је да водимо пријатељску геополитику али да првенствено сарађујемо са пријатељима у свијеу. То није никакав конзерватизам већ нормална ствар. Па имали смо прије око 9 вјекова Стефана Немању који је сарађивао по потреби и са Византијом и са Угарима и држава је функционисала и ширила се! Шта нам је ког џавола сад у задњих 20 година ?! Па имамо историју државности јел могуће да смо толико неспособни сад! Нисмо него гласамо (или нас боли брига па не излазимо на изборе) за шљам и људе сумњивих биографија.

Људи,
Морамо вратити понос за шта имамо разлога! Никад нисмо бомбардовали никог, никад нисмо имали концентрационе логоре, имамо дуго историјско и културно наслеђе које због турбуленција и наше неозбиљности нисмо баш сачували , имамо свијетле примјере, људе који добро чинише свијету (довољно је рећи Никола Тесла), једноставно имамо разлога за понос и то Двери и понављају! ТО је исправно по мени!

NDSava

pre 10 godina

Читајући коментаре, видим да има много оних који су протутњали кроз силне школе, а никада нису имали разредног старешину, а видим да су и многи служили војску а ни тамо нису имали старешину. Видим да је Србија препуна људи који ни сопствени језик не познају. Када прочитам коментаре овде не губим наду,јер нисам песимиста. Поврх свега, ово је нешто најбоље што се појавило у овој држави у последњих 100 година. Живи и здрави били па видели!

Staviti kraj fasistima

pre 10 godina

Људи,
Морамо вратити понос за шта имамо разлога! Никад нисмо бомбардовали никог, никад нисмо имали концентрационе логоре, имамо дуго историјско и културно наслеђе које због турбуленција и наше неозбиљности нисмо баш сачували , имамо свијетле примјере, људе који добро чинише свијету (довољно је рећи Никола Тесла), једноставно имамо разлога за понос и то Двери и понављају! ТО је исправно по мени!
(Boris Taric, 22. mart 2014 17:52)

Јеси ли сигуран у то што овде износиш? Јеси ли читао Д. Туцовића? Имаш ли претка који је ратовао почетком 20. века? Знаш ли шта се догађало тада у Македонији? Имаш ли ОБРАЗ да тврдиш да Србија није никад радила то што набрајаш?!