Gračanica: Zapaljen Šeholijev auto

Kosovski politički analitičar i dopisnik agencije Tanjug Fatmir Šeholi izjavio je da su oko 17.45 nepoznati počinioci zapalili njegov automobil u Gračanici.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 01.12.2013.

18:42

Default images

Šeholi je agenciji Beta rekao da ne zna zašto mu je automobil zapaljen i da prepušta policiji da ustanovi razloge tog vandalskog čina. Incident se dogodio ispred restorana "Etno selo" u Gračanici.

Šeholi je naveo da policija obavila uviđaj na licu mesta.

U Gračanici i u Štrpcu bilo je niz privođenja aktivista GI Srpska, javlja naš reporter. Izlaznost je mnogo veća južno od Ibra. Oko 35 odsto izašlo je u Gračanici do 15 sati, javlja novinar B92. Šestoro ljudi uhapšeno je danas zbog pokušaja opstrukcije izbornog procesa na Kosovu, saopštili su kosovsko tužilaštvo i policija na konferenciji za medije, prenosi radio Slobodna Evropa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

5 h

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: