Nedelja, 03.11.2013.

12:20

460 policajaca čuva izbore

Regionalni šef operative kosovske policije Željko Bojić kaže da je u regionu Kosovske Mitrovice angažovano 460 policajaca.

Izvor: Tanjug

Default images

Svako biračko mesto je obezbeđeno od strane policije, za svaki tim koji je vršio pratnju materijala pratnju je vršila i policija, nikakvih problema nije bilo prilikom transporta, preduzete su sve mere po našem operativnom planu”, rekao je Bojić Tanjugu.

Upitan za okupljanja pristalica bojkota izbora oko biračkih mesta, Bojić je rekao da policija ne može da reaguje ukoliko nema remećanja javnog reda i mira ili dok građani ne prijave da su provocirani ili maltetirani.

Za sada nije bilo prijava građana, rekao je Bojić.

Pristalice bojkota u grupama su prisutne u blizini nekoliko biračkih mesta u Kosovskoj Mitrovici, a u blizini biračkih mesta se nalaze pripadnici kosovske policije i Euleksa.

Među okupljenima je i vođa "Obraza" Mladen Obradović i jedan deo bivših odbornika skupštine opština sa severa Kosova

Prema izveštajima sa lica mesta, onima koji izlaze na glasanje pristalice bojkota upućuju pogrde, a na primer, prlikom dolaska jednog od kandidata za gradonačelnika Olivera Ivanovića na biračko mesto, negodovali su i zviždali.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: