NS: Policajac ubio kolegu u kafiću

Novosadska policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati za policajca M.R. (31) iz Novog Sada, osumnjičenog da je ubio svog kolegu Aleksandra Simića (28).

Izvor: Beta, 021

Ponedeljak, 07.10.2013.

08:34

Default images

Policija je u saopštenju za javnost potvrdila da je reč o policajcima koji su, u trenutku zločina, bili van dužnosti.

Jedan mladić je ubijen, a jedan lakše ranjen u pucnjavi koja se noćas dogodila u kafiću u centru Novog Sada. Lokalni mediji javljaju da je ubijen policajac.

Incident se dogodio oko jedan sat posle ponoći u Tapas baru, u Ulici Laze Telečkog, a radio 021 javlja da je ubijen Aleksandar Simić, policajac van dužnosti.

Simić je u trenutku ubistva radio kao radnik obezbeđenja u kafiću Tapas bar, a ubio ga je drugi radnik
obezbeđenja, takođe policajac van dužnosti M. R.

Ubica je nakon pucnjave pokušao da se ubije, ali su ga u tome sprečili ostali zaposleni, pa je metak koji je ispalio rikošetirao i ranio u stomak muškarca (33), slučajnog prolaznika.

Ubijeni Simić i ubica M. R. bili su policajci Interventne jedinice u Novom Sadu, naveo je 021.

Policija je ubrzo posle pucnjave zatvorila celu ulicu i ispraznila okolne lokale. Uviđaj je trajao nekoliko sati posle ubistva.

Ulica Laze Telečkog u centru Novog Sada poznata je po veoma velikom broju kafića, restorana i klubova i jedno je od omiljenih okupljališta mladih Novosađana.

U novosadskoj Hitnoj pomoći jutros je potvrđeno da je jedan muškarac ubijen i da su mogli samo da konstatuju smrt, jer je pogođen u glavu i vrat.

"Lekari su jedino mogli da konstatuju smrt. Muškarac je zadobio prostrelnu ranu u predelu glave i vrata", rekla je portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

U pucnjavi je lakše povređen još jedan mladić, koga je metak okrznuo i pogodio u stomak i ruku, kazali su u Hitnoj pomoći i dodali da su zbrinuli i napadača, koga su odvezli na Kliniku za psihijatriju Urgentnog centra.

Policija se, povodom ovog incidenta, još nije zvanično oglasila.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

153 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: