Veljović: Nemam komentar na Dačića

Direktor policije Milorad Veljović nije želeo da komentariše optužbe Ivice Dačića da ga policija nije obavestila da je Rodoljub Radulović član Šarićevog klana.

Izvor: B92

Subota, 02.02.2013.

19:17

Default images

"Neću, nemojte, ne želim da komentarišem uopšte ništa. Ni vezano za ovo, niti bilo šta. Ništa to danas ja neću komentarisati niti sam komentarisao bilo kada", rekao je Veljović agenciji Beta.

Premijer je rekao da je u zvaničnoj knjizi MUP-a Srbije o organizovanom kriminalu navedeno da kriminalna grupa Darka Šarića ima 29 članova, ali da među njima nije bilo Radulovića.

"Zašto nisam upozoren i ko kontroobaveštajno štiti državne funkcionere? Ko se igrao s mojim autoritetom i autoritetom funkcije ministra unutrašnjih poslova?", upitao je Dačić.

On je dodao da, iako su mere protiv Radulovića bile preduzete još u novembru 2008. godine, njemu o tome iz policije ništa nije bilo rečeno u decembru te godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

48 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: