Subota, 25.08.2012.

13:31

Vesli Klark, voditelj rijalitija

Vesli Klark, penzionisani generar SAD i bivši komandant NATO u Evropi, postao je voditelj rijalitija "Stars ern strajps" (Zvezde se takmiče za odlikovanja).

Izvor: Tanjug

Default images

U šou programu se poznate ličnosti bore u lažiranim bitkama.

Klark će ocenjivati fizičku veštinu zvezda poput pevača Nika Lečija, glumca Terija Kruza i muža bivše guvernerke Aljaske Sare Pejlin, Toda. U prvim TV kritikama emisija je ocenjena kao sladunjava, promotivna vojna pornografija, prenose američki mediji.

A Klark je kao zajedljivi voditelj Sajmon Kovel, samo manje zastrašujući. "On je blag pred kamerama i, kao što je očekivano, ima veliko iskustvo koje može da donese ovim lažnim ratnim igrama", ocenjuje "Njujork tajms".

Ovo izgleda kao čudna odluka o karijeri čoveka koji je završio čuvenu vojnu akademiju Vest point kao najbolji u klasi. Ali od kada je otišao u penziju, izgradio je drugu karijeru prostituišući prvu.

Prvo je reklamirao sumnjive tehonološke proizvode, a onda je i sam postao proizvod, odnosno pokušao je da postane presednik SAD tri godine pošto je otpušten s posla rukovođenja ratom na Kosovu koji je vodio NATO.

Na tom putu je nesvesno pružio argumente svojim mnogobrojnim vojnim kritičarima koji su ga smatrali klovnom. A jedan od njegovih bliskih potčinjenih tvrdi da je zamalo pokrenuo treći svetski rat.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: