Karaburma:U pljački ranjene 4 osobe

Četiri osobe, od kojih su dva policajca, jedan građanin i izvršilac, teško su ranjeni pri pljački "Komercijalne banke" u Ulici Marijane Gregoran na Karaburmi.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 20.10.2011.

15:18

Default images

Portparol Urgentnog centra Drago Jovanović rekao da su četvorica ranjenih primljeni u tu zdravstvenu ustanovu sa težim povredama glave.

Jedan povređeni policajac je, kako je naveo, na odeljenju intenzivne nege, a drugi na odeljenju poluintenzivne nege, dok je treća osoba sa povredama glave i vrata u operacionoj sali.

Jovanović je dodao da je čovek za kojeg se veruje da je napadač na reanimaciji.

Kako je ranije agenciji Beta rekla Nada Macura, lekarka Hitne pomoći koja je intervenisala, jedan policajac (41), ranjen je u potiljak i bio je bez svesti, dok je drugi policajac, od 32 godine, pogođen u lice.

Nada Macura je dodala da su u Urgentni centar prevezeni i jedan mladić od 25 godina, za kojeg se veruje da je napadač, sa povredama glave, kao i muškarac (30) koji je ranjen u vrat i u svesnom je stanju.

Pljačka se dogodila oko 14.30 i tamo su odmah došla četiri vozila hitne pomoći. Na mestu događaja je bio direktor Veljović sa saradnicima.

Kako saznaje reporter B92, jedan od pljačkaša uhvaćen je kod Pančevačkog mosta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: