Policajac usmrćen hicem kolege

Preminuo policajac Predrag Jaćović (21), zaposlen u Policijskoj stanici Vrbas, posle povrede glave zadobijene u Zmajevu hicem iz službenog pištolja kolege.

Izvor: Blic, Tanjug

Subota, 16.07.2011.

18:55

Default images

Jaćović je preminuo u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu, gde je smešten oko 15.30 sati, s teškim povredama glave.

Zadobio ih je hicem iz službenog pištolja, oko 13.25 sati u prostorijama Policijskog odeljenja u Zmajevu, a "Blic" javlja da je pištoljem rukovao njegov kolega Saša R.

Uviđaj je obavljen na licu mesta u prisustvu nadležnog tužioca i istražnog sudije, a istragom će biti utvrđene sve činjenice i okolnosti pod kojima je policajac Jaćović izgubio život, navedeno je u policijskom saopštenju.

Posle obavljenog uviđaja u Zmajevu, dežurni istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu Tatjana Đurašković izjavila je Tanjugu da je priveden osumnjičeni policajac S.R. (30), koji će sutra biti saslušan u nadležnom sudu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: