Petak, 08.07.2011.

20:10

Dačić: 10 odsto glasova na izborima

SPS se priprema za naredne izbore na kojima očekuje da će ostvariti bolji rezultat nego na prethodnim, odnosno da osvoji više od 10 posto glasova.

Izvor: Beta

Default images

Prema njegovim rečima, najvažnije političko pitanje, bitnije i od političke pripadnosti ili učlanjenja u EU, jeste zapošljavanje i kako uposliti svakog čoveka u Srbiji.

"SPS mora da napravi plan osvajanja velikih gradova, ne samo u najmanjim opštinama u Srbiji, nego da osvojimo gradove kao što su Beograd, Kragujevac, Niš i Novi Sad", poručio je Dačić

Dačić je naveo da je drugo važno pitanje ekonomski razvoj i životni standard građana, jer "bedu i siromaštvo građani Srbije ne zaslužuju".

Predsednik SPS-a je rekao da se nada da će i na narednim izborima učestvovati koalicija u istom sastavu - SPS, PUPS i Jedinstvena Srbija, koja je, kako je rekao, pokazala "svoju vrednost" time što su njeni članovi pokazali da "znaju da rade svoj posao kako treba u državnim organima".

"Naš zadatak je da budemo predstavnici onih koji žive od svog rada i zato otvorimo svoja vrata i za sindikate i za one koji predstavljaju radnike, da se ne bave formalno politikom ako im je teško, ali da budu zajedno sa nama i da, ako treba, zajedno idemo izbore da pokažemo da imamo zajedničke političke stavove", rekao je Dačić.

On je najavio da će SPS nastaviti da se zalaže za radnička kao i za prava boraca i seljaka, prava iz socijalne zaštite, trudnica, porodilja, osoba sa teškoćama i manjinske zajednice i grupe.

Dačić je govorio u Kragujevcu na 9. izbornoj konferenciji SPS, na kojoj je izbran predsednik Gradske organizacije i Gradski odbor SPS-a.

Za predsednika Gradske organizacije SPS u Kragujevcu izabran je doktor veterine i dosadašnji potpredsednik Zoran Prokić, koji je na tom mestu zamenio Obrena Četkovića, predsednika u dva uzastopna četvorogodišnja mandata.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

61 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: