Veljović: Utvrđuje se istina

Direktor policije Milorad Veljović kaže da je komisija koja utvrđuje šta se dogodilo prilikom incidenta u kladionici "Monako" u Zemunu obavila "pola posla".

Izvor: B92

Petak, 09.07.2010.

16:55

Default images

Veljović je istakao da je šuština rada komisije "da se utvrdi puna istina", ponoviši da niko nema razloga da bilo koga štiti, ali ni da napada.

U kladionici "Monako" u noći između nedelje i ponedeljka desio se incident u kome je bilo povređenih mladića i pripadnika policije, a dve strane su iznele različite verzije događaja.

"Ispitaće se i postupci policije i gostiju kafića", rekao je on.

Dok načelnik beogradske policijske uprave Slobodan Vukolić tvrdi da je policija napadnuta prilikom pokušaja da legitimiše četiri osobe, druga strana tvrdi da oni nisu izazvali incident i da su pretučeni.

Veljović je rekao i da policija nije dobila nikakve informacije da bilo ko preti sudiji koja treba da donese presudu u slučaju Andrije Draškovića, dodajući da zato ne može da komentariše pisanje jednog dnevnog lista koji je naveo da je iz tog razloga odloženo izricanje presude Draškoviću.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

23 h

Podeli: