Kosovo: Ubijene četiri osobe

Makedonska i kosovska policija potvrdile da su trojica makedonskih državljana i kosovski Albanac, ubijeni u zasedi na putu Klokot - Vitina na istoku Kosova.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 21.06.2010.

19:28

Default images

Još jedna osoba je teško ranjena. Na njihov automobil vatru iz automatskog oružja otvorile su za sada nepoznate osobe.

Portparol kosovske policije Ismet Hašani je rekao da policija ne može da pretpostavi koji je bio motiv ovog napada, i da je policija počela sveobuhvatnu istragu.

"Zna se da su trojica makedonski državljani, a dvoje drugih državljani Kosova. Oni su se kretali vozilom sa registracijom Kumanova, znači Republike Makedonije. Do sada se ne znaju motivi i radi se intenzivno, a nalogom tužioca beživotna tela su upućena Centru sudske medicine u Prištini za obudukciju", rekao je Hašani.

Incident se dogodio u pograničnom delu sa Makedonijom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: