Ljajić o izboru novog guvernera

Ministar za rad i socijalnu politiku Rasim Ljajić ocenio je u Jagodini da novi guverner Narodne banke Srbije "neće biti brzo izabran".

Izvor: B92

Četvrtak, 25.03.2010.

12:30

Default images

"Do izbora novog guverenera, neće se ništa menjati, ostavkom Radovana Jerlašića funkcionisanje NBS neće biti ugroženo i ne treba da to zabrinjava ni građane ni privredu", rekao je Ljajić. On je istakao da je guverner Jelašić, koji je ostavku podneo pre dva dana, "dobro radio".

Ljajić, koji je danas u Jagodini predao na upotrebnu novi smeštajni prostor u Gereontološkom centru, je negirao da će njegova stranka predložiti novog guvernera NBS i napomenuo da to mesto pripada Demokratskoj stranci.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: