Beograd pomaže poplavljenima

Grad Beograd će iz svog budžeta izdvojiti oko 20 miliona dinara za pomoć gradovima i opštinama koje su pretrpele štetu u poplavama od 6. do 8. novembra.

Izvor: B92

Utorak, 17.11.2009.

14:34

Default images

Kako se navodi u saopštenju gradske uprave, na osnovu rešenja gradonačelnika Beograda Dragana Đilasa, jednokratna pomoć pružena je Arilju, Sjenici, Požegi, Užicu, Lučanima i Novom Pazaru.

U pismu gradonačelnicima Užica i Novog Pazara i predsednicima opština, Đilas je izrazio uverenje da će te lokalne samouprave uspešno i u najkraćem roku uspeti da pomognu najugroženijem stanovništvu i saniraju štetu prouzrokovanu poplavama.

Jednokratna pomoć grada za saniranje materijalne štete nastale usled obilnih kiša i izlivanja reka, u iznosu od po pet miliona dinara, upućena je opštinama Požega i Sjenica.

Po tri miliona dinara namenjeno je Arilju i Novom Pazaru, a po dva miliona Lučanima i Užicu, navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: