Nameštaj po ekološkim standardima

Najveći domaći proizvođač nameštaja, "Simpo" predstavio je na izložbi kućnog nameštaja novu kolekciju stvorenu po ekološkim standardima.

Izvor: B92

Sreda, 11.11.2009.

01:31

Default images

Nameštaj koji ispunjava sve evropske sertifikate nastao je pošto je vranjska fabrika prilagodila tehnologiju i proizvodnju ekološkim standardima a pored komfora i dizajna nameštaj ističe prirodne materijale - kožu, pamuk, lan i vunu.

Svaki "Simpov" proizvod iz nove kolekcije pod nazivom "Inspiriše prirodu" pored kvaliteta garantuje i zdravo okruženje.

"Suština našeg kvaliteta jesu primenjeni materijali, apsolutno zdravi bez štetnih supstanci prate tehnološko ekološke procese koji su garantovani evropskim sertifikatima, koji ispounjavaju najstrožije svetske kriterijume. naša kolekcija inspiriše prirodu da ponovo uđe u živote ljudi", rekla je Edit Tomić, direktorka marketinga kompanije.

Najveći proizvođač nameštaja u regionu, koji zapošljava 5.000 ljudi decenijama izvozi u 26 zemalja sveta, prošle godine ostvario izvoz preko 35 miliona evra, a jedan od partnera vranjskog "Simpa" je i švedska kompanija "IKEA".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: