Švercovao kokain preko svoje NVO

Priveden Beograđanin koji je preko nevladine organizacije za decu s posebnim potrebama, čiji je osnivač i predsednik, švercovao kokain iz Bolivije.

Izvor: B92

Sreda, 07.10.2009.

13:38

Default images

Policija je presekla još jedan kanal krijumčarenja droge iz Južne Amerike ka Srbiji i zaplenila oko dva i po kilograma kokaina, saopštio je MUP. Pri preuzimanju oko 2,5 kilograma droge, uhapšeni su Ž.S. i N. S. iz Beograda, zbog sumnje da su neovlašćeno proizvodili i stavili u promet opojne droge.

N.S. je, preko nevladine organizacije "S vrha brda zaliva", čiji je osnivač, predsednik i ovlašćeno lice, organizovao transport kokaina iz Bolivije ka Srbiji.

Droga je poštom poslata na beogradsku adresu te nevladine organizacije, koja kao prijavljenu delatnost ima humanitarni rad sa decom sa posebnim potrebama.

Policija traga za M.M. iz Beograda, za koga se sumnja da je krajnji primalac pronađene droge.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: