Crn početak februara

Početak februara ostaće upamćen po tome što je za samo pet dana u Beogradu pronađeno šest mrtvih osoba.

Izvor: B92

Nedelja, 08.02.2009.

00:06

Default images

Policija je tela pronašla u naselju Batajnica, na Novom bežanijskom groblju, dva ispod Pančevačkog mosta, na Zrenjaninskom putu i jedno u Dunavu. Prema njihovim saznanjima, to su bili sugrađani o kojima već dugo niko ne brine.

Obdukcijom je ustanovljeno da ni na jednom teli nije bilo tragova nasilne smrti.

Učenik grafičke škole završio je sa posekotinama u bolnici, jer ga je nehotice po dlanu leve šake posekao školski drug, zbog čega su učeniku lekari sa četiri kopče ušili ruku.

Osim policije, tu školu posetili su i prosvetni inspektori, koji su naložili da učenik koji je povredio svog druga i uneo u školsku zgradu nož, bude kažnjen.

Najveća pažnja prošle nedelje privukla je pucnjava na folk pevača Acu Lukasa. U Gandijevoj ulici na Novom Beogradu, nepoznati napadač, sa dva metka pucao je na Lukasa od kojih ga je jedan ranio u nogu.

Pevač je pušten iz Urgentnog centra na kućno lečenje, a sam Lukas negirao je da je napad imao veze sa beogradskim podzemljem, već sa pokušajem da mu se ukrade džip "porše kajen", u koji je, neposredno pre napada, ulazio.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: