"Da budemo zemlja socijalne pravde"

Kandidat PSS-a Milanka Karić izjavila je danas da Srbija mora biti zemlja socijalne pravde, pre svega za žene - majke.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.01.2008.

14:21

Default images

One su podnele najveći teret tranzicije, a i dalje su stub svojih porodica. "Kao predsednik države iniciraću zakone koji će, stimulativnim merama, zaštititi porodicu", kazala je Karićeva u Opovu, a prenosi Informativna služba PSS-a.

"Poslodavci će biti rasterećeni nameta kojima su sada pritisnuti pri zapošljavanju radnika, dok će država biti obavezna da trudničko bolovanje subvencioniše sa sto procenata", rekla je Milanka Karić.

"Žene da glasaju za Milanku Karić"

Pokret žena pri Gradskom odboru PSS - Bogoljub Karić u Novom Sadu pozvao je sve žene u Srbiji da glasaju za Milanku Karić.

U saopštenju se dodaje da žene u nedelju izađu na birališta i svoj glas daju Milanki Karić, "jedinom istinskom predstavniku žena na predsedničkim izborima". Preneta je i poruka Milanke Karić, koja je istakla da žene moraju da budu "nosioci novog trenda" i da imaju važnu ulogu u promeni sistema vrednosti u Srbiji i "političke klime u kojoj je dominantno vređanje i netolerancija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

17 h

Podeli: