Uzrok preminulog nakon obdukcije

Uzrok smrti Milana T. u policijskoj stanici u Užicu, nakon privođenja zbog nasilja u porodici, biće utvrđen obdukcijom.

Izvor: B92

Sreda, 09.01.2008.

20:05

Default images

Obdukciju je naložio istražni sudija Okružnog suda u Užicu, saopšteno je danas iz užičke policije. Ćerka i sin Milana T. su, kako je saopšteno, u subotu, 5. januara u dva navrata zvali policiju tražeći da dođe u deo grada Terazije, u kafanu "Plovak", navodeći da ih otac maltretira i tuče.

U saopštenju se ističe da su policajci zatekli Milana T. u vidno alkoholisanom stanju sa povredom u predelu glave i dodaje da je odmah po ulasku policijskih službenika u stan nasrnuo na njih.

Policajci su kako se navodi, u cilju odbijanja napada i savlađivanja otpora, vezali Milana T. i on od vezivanja nije imao vidljive posledice, a "osim sredstava za vezivanje prema Milanu T. nisu upotrebljavana druga sredstva prinude".

"Posle savlađivanja otpora Milan T. je odveden u prostorije Policijske uprave u Užicu gde mu je nakon kraćeg vremena pozlilo. Nakon hitne intervencije Službe hitne pomoći on je prevežen u Opštu bolnicu gde je nakon bezuspešne reanimacije preminuo", navodi se u saopštenju užičke policije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

21 h

Podeli: