Suđenje lažnom pukovniku

U Opštinskom sudu u Pirotu počelo je sudjenje lažnom pukovniku Vojske SCG Goranu Markoviću.

Izvor: B92

Četvrtak, 30.06.2005.

13:08

Default images

Marković se predstavljao i kao Brus Vilis, a optužen je za falsifikovanje javnih isprava i prevaru. Na teret mu se stavlja da je na automobil "mercedes", do kog je došao prevarom, stavio tablice koje je skinuo sa vojnog vozila u Beogradu. Marković je falsifikovao isprave i lažno se predstavljao kao pukovnik VSCG, varajući ljude i pozajmljujući novac koji nije vraćao.

Marković je priznao da je falsifikovao isprave i koristio vojne tablice na vozilu, ali negira prevare, tvrdeći da nije imao nameru da ljude vara, već da je novac pozajmljivao u nameri da ga vrati.

Kod Markovica su prilikom hapšenja nađeni čekovi stranih banaka i australijski pasoš na kom je ispod njegove fotografije bilo ime Brus Vilis.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: