Nedelja, 11.06.2017.

12:18

Navijači Velsa dali krv za ranjenog navijača Partizana

30 navijača Velsa dalo je krv za teško ranjenog navijača Partizana D. J. (19) koji se trenutno nalazi u KBC Zemun, saznaje B92.

Izvor: B92

Navijači Velsa dali krv za ranjenog navijača Partizana
Foto: GettyImages

Osim toga, od 15 časova u KC Grad Velšani prikupljaju pomoć za Zvečansku.

Takođe, kada je trebalo da Srbija i Crna Gora 2003. godine igraju meč protiv Velšana koji je otkazan zbog ubistva Zorana Đinđića, Velšani su i pored toga došli u Beograd zato što su imali previše humanitarne pomoći koja nije mogla da čeka.

Srbija i Vels od 20.45 na stadionu "Rajko Mitić" igraju meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

Zdravstveno stanje teško ranjenog navijača Partizana D.J. (19) je u subotu nešto bolje, ali je i dalje veoma teško.

Prema nezvaničnim saznanjima, mladić je “malo bolje“, ali ga očekuje težak period jer je projektil kojim je pogođen ostao u kičmi.

Akcija davanja krvi koju su pokrenuli navijači Partizana kako bi se pomoglo teško ranjenom 19-godišnjaku se nastavlja, a dobrovoljni davaoci mogu to da učine u KBC Zemun.

Do sukoba navijačkih grupa Partizana i Crvene zvezde došlo je u noći između četvrtka i petka, D.J. je upucan u stomak, a još jedna osoba je lakše ranjena u tuči.

Policija se i dalje nije oglasila povodom ovog slučaja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

100 Komentari

Možda vas zanima

Nova pravila

Putnici iz Srbije neće moći u EU bez ovog odobrenja

Nacionalna asocijacija turističkih agencija Srbije (NATAS) podsetila je danas da će srpski putnici od 2025. godine morati da se prijave na Evropski sistem za odobravanje putovanja ETIAS kako bi dobili neophodno "putno odobrenje" za ulazak u zemlje članice EU.

13:35

30.5.2024.

1 d

Podeli: