Nedelja, 04.04.2010.

12:37

Pomen radnicima rafinerije

Polaganjem venaca i paljenjem sveća, u Rafineriji nafte Pančevo je održan pomen trojici radnika poginulih u NATO bombardovanju 1999. godine.

Izvor: Tanjug

Default images

Pored članova porodica poginulih radnika Mirka Dmitrovića, Dušana Bogosavljeva i Dejana Bojkovića, vence su položili u ime rukovodstva rafinerije tehnički direktor Vladimir Gagić i predstavnici sindikata, saopštila je ta kompanija.

"Sećanje na Mirka, Dušana i Dejana, za nas rafinerce je neizbrisivo. Smrt ova tri radnika nije samo najbolnija porodična tragedija, već i naša zajednička. Pogibija nevinih ljudi na radnom mestu, nadilazi porodični bol i granice naše fabrike", rekao je Gagić.

"Ne postoji bolji način da trajno očuvamo uspomene na naše poginule kolege, nego da iz dana u dan sve više i bolje radimo. Naš moralni dug je da čuvamo uspomene na nevino stradale kolege".

"To radimo danas na najveći hrišćanski praznik Uskrs. To ćemo raditi i ubuduće", rekao je Gagić na jutrošnjem pomenu poginulim radnicima rafinerije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: