Sreda, 02.08.2017.

19:09

Albanac uhapšen na auto-putu BG-NS, vozio 289km/h?

Saobraćajna policija zaustavila je na auto-putu Beograd – Novi Sad automobil kosovskih registarskih oznaka koji se navodno kretao brzinom od 289km/h.

Izvor: B92

Albanac uhapšen na auto-putu BG-NS, vozio 289km/h?
Ilustracija: Thinkstock

Ekipa iz presretača je uz pomoć policijske ekipe iz Stare Pazove uspela da zaustavi prestupnika na naplatnoj rampi, objavljeno je na društvenim mrežama.

Ustanovljeno je da se radi o stranom državljaninu albanske nacionalnosti, koji je kažnjen sa 100.000 dinara, navodi se na stranici NSU - Uživo sa novosadskih ulica

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

57 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Masovni udar: Oglasilo se rusko ministarstvo

Oružane snage Ruske Federacije izvele su grupni udar visokopreciznim vazdušnim i morskim oružjem velikog dometa na ukrajinske energetske objekte koji podržavaju rad preduzeća vojno-industrijskog kompleksa, saopštilo je Ministarstvo odbrane.

13:08

1.6.2024.

1 d

Svet

Prevara veka: Optužen vodeći evropski proizvođač

Evropski proizvođač meda, Famille Michaud Apiculteurs, najstarije udruženje potrošača u Zapadnoj Evropi, optuženo je da svoj med prodaje kao potpuno francuski i tako obmanjuje jer njihov med zapravo dolazi iz drugih zemalja, uključujući i one van Evrope.

7:31

1.6.2024.

1 d

Podeli: