Utorak, 01.09.2015.

16:26

Požar kod Prijepolja, nema ugroženih objekata

Požar koji je u popodnevnim satima izbio u prijepoljskom selu Babine trenutno je pod kontrolom, rečeno je Tanjugu u Odeljenju za vanredne situacije.

Izvor: Tanjug

Default images
Foto: Tanjug (ilustracija)

Kako su naveli, na terenu je oko 50 pripadnika vatrogasno - spasilačkih jedinica iz Prijepolja i okolnih opština sa 12 vatrogasnih vozila i jednim koje pripada Javnom komunalnom preduzeću.

"Za sada nema ugroženih domaćinstava, gašenje vatre i dalje traje, a posao otežava jak vetar", kažu u odeljenju, dodajući da se trenutno ne može govoriti o proceni štete.

Oni, zbog vetra, ne isključuju mogućnost ponovnog širenja požara.

Predsednik opštine Prijepolje, Emir Hašimbegović izjavio je ranije Tanjugu da je vatra zahvatila 30 hektara niskog rastinja i 10 ari šume.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

22 h

Podeli: