SNS: DS da nauči da prihvati poraz

SNS je pozvala Demokratsku stranku da nauči da prihvata poraz i ocenila kao "licemernu" izjavu Dragana Đilasa koji "drži moralne pridike strankama".

Info

Izvor: B92

Sreda, 27.06.2012.

13:51

Default images

U saopštenju funkcionera SNS Nebojše Stefanovića piše da je "licemerno" da Đilas govori o tome šta su predstavnici stranaka jedni o drugima mislili i govorili i da je "drskost" to što pominje Bogoljuba Karića. SNS dodaje da bi bilo pošteno da DS, koja je izgubila i parlamentarne i predsedničke izbore da prekine da drži moralne pridike političkim strankama u Srbiji

"SNS podseća DS da je cela kampanja poraženih demokrata bila uperena protiv nas i Tomislava Nikolića, a da su naprednjaci, uz program i planove za budućnost naše zemlje, govorili o kriminalu i korupciji koji su izjedali sve strukture našeg društva za šta najveću odgovornost snosi DS", naveo je Stefanović.

On kaže da je pominjanjem Bogoljuba Karića Đilas "pokazao drskost" i to da je "izgubio politički kompas".

"Tek sada je jasno da Đilas žali za Bogoljubom Karićem, jer samo sa njegovom podrškom je Boris Tadić mogao da postane predsednik Republike Srbije 2007. godine, a neposredno pre toga ugovore o cesiji sa Bogoljubom Karićem nisam sklapao ni ja, niti bilo koji drugi
funkcioner SNS, već baš Đilas", navodi Stefanović.

On je pozvao DS "da nauči da prihvata poraz", ocenio da "nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji" i poručio da će DS naučiti da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme, a ne samo pripadnost vladajućoj partiji.

Stefanović je dodao i da su potpredsednici DS Đilas, Dušan Petrović i Dragan Šutanovac "najčešće pominjani kao nosioci najtežih protivpravnih dela".

Prethodno je Dragan Đilas izjavio da je pošteno da SPS izađe pred javnost i kaže šta je problem i da javno kažu da za Ivicu Dačića traži mesto premijera Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: