Politika

Sreda, 27.06.2012.

13:51

SNS: DS da nauči da prihvati poraz

SNS je pozvala Demokratsku stranku da nauči da prihvata poraz i ocenila kao "licemernu" izjavu Dragana Đilasa koji "drži moralne pridike strankama".

Izvor: B92

SNS: DS da nauèi da prihvati poraz IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

Olgica

pre 11 godina

Možda bi oni i naučili samo im nedostaje "malo" elementarne kulture i načina ponašanja a to se ne uči sada, to se donosi od kuće. Eto sada bar možemo da vdimo prava lica DS-a.

Stefan

pre 11 godina

Citam ove komentare demokrata da ds nije izgubio izbore i ne mogu da verujem svojim ocima,mi ocigledno ne zivimo u istoj drzavi.Mada donekle vas razumem,ds je od 2000 pa na ovamo bio deo svake vlade,skoro 12 godina na vlasti,malo li je? Osladilo vam se da budete na vlasti,tesko je odvojiti se od fotelja.

bačvanin

pre 11 godina

Ljudi, ajmo iskreno, ko bi želeo da se druži sa ljudima sa ove fotografije?
Ma i u kuću da ih pusti na 5 minuta?

E vidite, oni će sada da odlučuju o vašoj sudbini!
Pa... tražili ste promene - eto vam ih! Prijatno vam bilo.

File

pre 11 godina

Jeste tako je, DS neka nauci da prihvati poraz, 12 godina nas jasu i sta sad zivimo k'o mala Svedska ? kako da ne, Normalno SNS treba da preuzme vlast i tacka.

Marko

pre 11 godina

Al se uplasio DS povartka Bogoljuba Karica. Sta ce on reci o dilu sa Djilasom i BKTV-om, sta ce reci o dilu Tadicem oko mobtela dok je isti bio predsednik upravnog odbora PTT-a i ministar telekomunikacija, sta ce reci o tome sta mu je Tadic obecao za podrsku na izborima 2004g, sta ce reci o Bozi Djelicu i povratku extra-profita od 40 mill evra. I ko zna sta jos on zna a javnosti nije poznato. Bice to veoma vruce leto-jesen ako SNS formira vladu.

Nemanja1982

pre 11 godina

........Djilas je za vas gospodin! Nije se prenemagao u privatnoj bolnici kao onaj vas lampek, nije najavljivao ubistva, kupio diplomu itd. Vi ste kancer ovog drustva i gomila prevaranata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tisina lazovi, 27. jun 2012 15:14)

Gospodin Đilas je od ničega, zahvaljujući lakovernom narodu Srbije, postao maharadža Beogradski. A ja lično sam više puta glasao DS i Zorana Đinđića i Borisa Tadića i lično nisam ni sanjao da Toma i Vučić mogu da budu bolji ( pre svega pošteniji) od bilo koga iz DS-a, kad ono desiše se godine katastrfalne vladavine "dobrih momaka" iz DS-a zajedno sa nerazdvojnim partnerima iz SPS-a - partije koja ne da je najavljivala ubistva svojevremeno, nego ih je lično njihov tadašnji predsednik sa svojom ženom organizovao. Sadašnji predsednik SPS-a Ivica Dačić je bio Slobin mali i jednom on dođe na studio B devedesetih, pustiše mu prilog kako policija batina narod na ulici iz čista mira i upitaše ga kako on to vidi. Odgovara Dačić - policija obavlja svoju redovnu dužnost i reguliše saobraćaj. E sa takvima je DS tikve sadio, a tako će izgleda i proći (kao SPS devedestih).

duki

pre 11 godina

Dragi Srbi, kako smo kuvali, tako i jedemo. Hteli ste promene, mozda ne ovakve, ali evo Vam ih. SNS je od pocetka prljavom igrom minirala pregovore o vladi. Predsednik svih gradjana je ispred SNS pregovarao o vladi sa Dacicem, mmi smo to znali i cutali. Najgore je sto je to znao i DS. Sada DS treba dostojanstveno da predje u opoziciju i da raskine sve koalicije sa SPS na lokalu, pogotovu u Beogradu, a da im u Vojvodini pokaze vrata iz svih kancelarija u kojima su se razbaskarili. Dosta vise SPS demagogije koju slusamo vec dvadeset i kusur godina. Malo su se primirili zadnje 4 godine, "ojacali", pa sve iz pocetka. Javili su se i veciti gubitnici, neoradikali, ali ta nazovi pobeda im nista ne znaci. Sitne duse ce uvek biti sitne duse. Dinkica i URS ne treba ni pominjati. Kakvi bre eksperti.

Zoran iz Niša

pre 11 godina

E Vučiću, Vučiću, ovo je poraz i DS-a i SNS-a. I jedni i drugi ste dozvolili da vas g. Koferče uceni, i dobije sve što je želeo. Bolje bi bilo (OK, manje loše) da se napravili vladu bez njega. Samo, to ćete kasno da shvatite i vi i DS.

Миша

pre 11 godina

Што је то чудно бити у опозицији? ДС стварно мора да научи да губи. Свима се то дешавало, зашто не би и њима, поготово кад нису добро радили.

Jack Package

pre 11 godina

Ne smarajte vise sa dzakovima, Vucic je uradio sta je mogao, predao dzakove tuzilastvu. Rezim koci istragu, loptica je na njihovom delu terena.

Diplomirani Gradjanin

pre 11 godina

Sve covek lepo kaze,dajte nam strucnjake napokon Pelevica,Milanku,Velju,Jorgovanku,... na celu sa Dacicem,Dinkicem,Mrkonjicem,...da nam srede Srbiju.Samo ta elita moze da nas pretvori u Svajcarsku!

Goran

pre 11 godina

I ako je u Srbiji jos pre 22 godine uveden visestranacki sistem, velika vecina ovdasnjih stranaka nije naucila da prihvati izborni poraz. Naprotiv, bas kada izgube, najuporniji su da posto-poto i dalje zadrze vlast, pa makar i u najneprincipijelnijim koalicijama. DS je do 2000. godine bila u opoziciji, kao i od 2004. do 2007. godine (mada je predsednik republike bio iz njihovih redova). Odlazak u opoziciju nije odlazak u nepovrat. I SPS je 2000. godine otisla u opoziciju, pa se vec 2008. vratila na vlast, istina kao manjinski partner u koaliciji, pa je 2012. vise nego duplo ojacala.
Najveci broj poslanika SNS-a, ali i pobeda Tomislava Nikolica na predsednickim izborima, jasni su znaci da SNS treba da formira novu vladu.

RADE

pre 11 godina

sta se uzbudjujete. Vucic je obican provokator. njegov intelekt i nacin govora je na nivou 14 godisnjeg decaka. cujte ga uzivo.
SNS ca samo da upropasti Sbiju koja je vec upropastena. Problem je sto je u politici malo normalnih ljudi.

Dragana

pre 11 godina

Ja zaista ne razumem na cemu su predhodni komentari zasnovani. Izgubila je Srbija? Glasali su najsiromašniji slojevi? Pa Srbija i jeste zbog vladavine DS-a postala drzava siromasnih. I zbog toga se necete skoro vratiti na vlast. To je bilo svojevremeno i sa SPO-om u Beogradu. Pri kraju njihove vladavine sam rekla da su sve isprobali i da je ostalo samo da otimaju tasne zenama na ulici. I sad mogu da predju cenzus samo u brojnoj koaliciji. Prilicno sam sigurna da to ceka i DS ako dobro ne pocisti po svojoj kuci.

tisina lazovi

pre 11 godina

Kome vi uopste imate pravo da drzite lekcije? Djilas je za vas gospodin! Nije se prenemagao u privatnoj bolnici kao onaj vas lampek, nije najavljivao ubistva, kupio diplomu itd. Vi ste kancer ovog drustva i gomila prevaranata.

Freed

pre 11 godina

Pa dobro ljudi! Pustite ga da se raduje...
Videcemo da ce za godinu dana,reci da je koalicija SNS-SPS-URS pala jer je "predhodna" DS-ova koalicija bila uzasno losa i krali su i pravili pogresne mere,koje oni nisu mogli ispraviti...Znaci kukace on opet...Jer ne zna da prihvati poraz a ni cinjenicu da on nema sposobnost da bude u Vladi...
Ali neka se raduje malo...Kad bude video da to nije za njega opet nece se smeskati.

purenjak

pre 11 godina

@On je pozvao DS "da nauči da prihvata poraz", ocenio da "nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji.
Ds nije pretrpela poraz na Republickim. Molim Vas da se potrudite da ne ličite na A. Vucica. On je taj ko je u SNS a pre toga u SRS zaduzen za laganje, pricanje gluposti i davanje obecanja!!

Peki

pre 11 godina

Nije poražena DS, poražena je Srbija.
Za vas su glasali socijalno ugroženi, penzioneri, radnici po državnim preduzećima koja preživljavaju zahvaljujući donacijama države (Zastava i sl.)...
Dakle najsiromašniji slojevi, kojima su pomoć i oporavak Srbije najpotrebniji.
Da li zaista naivno verujete da možete da ispunite njihova očekivanja?
Da li zaista verujete da možete da im pružite bolji život?
Prvo ćete početi da namirujete svoje tajkune, one koji su vam finansirali kampanju.
Potom slede stranačke vođe i najuži vrh stranke.
Pa onda slede stranački trutovi i njihovi bliži i dalji rođaci.
Potom slede sankcije i povlačenje investicija iz Srbije.
Počinje rasparčavanje Srbije (pa nije Zukorlić bez razloga klicao Alahu kada ste "pobedili" na izborima).
Narod ko ... Tako je oduvek bilo, tako će i biti.
Nego šta će biti sa vama posle četiri godine...

obracanje

pre 11 godina

Kome se ovi uopste obracaju.Idite malo juznije od Beograda.Ovde bre narod i u Vojvodini ne moze ni ime da vam cuje, sem ovih seljaka koji su nas okupirali zadnjih godina.
Cekajte kad za par meseci ostanete bez dinara u budzetu, a sa strane vam niko nece dati ama bas nista.E onda se oglasite.

Miroslav

pre 11 godina

sve bi bilo lepo da ti pametnjakovici nisu naterali TADICA da pristane da bude kandidat za premijera......da je se povukao,kao sto je hteo,premijer bi bio ili Dacic ili Pajtic,tj. Djilas i bilo bi gotovo.Ovako su spasavajuci svoje dupe odigrali lose....e sada ce biti raspad DS na dve stranke...osim ako Tadic ne ode sam.....A SPS-u svaka cast,nema on potrebe da ima milosti ni prema kome....

Bojan

pre 11 godina

‚"On je pozvao DS "da nauči da prihvata poraz", ocenio da "nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji" i poručio da će DS naučiti da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme, a ne samo pripadnost vladajućoj partiji."
Prosto neverovatno šta je ovaj lik u stanju da kaže i ostane živ!

poganluk

pre 11 godina

Vučiću, gde ti se zadenuo džak sa glasačkim listićima?
Šta bi sa njime?

Ovaj narod je upravo tebe i zaslužio - ti si prava slika i prilika istog!

genius1

pre 11 godina

Zato cemo Sledece 4 godine slusati her Vucica i njegova predavanja o svemu. Ne bi bio problem da mogu jednostavno da spakujem kofere i odem odavde i sacekam da prodje, nazalost, nesto mi govori da ce i to biti sve teze.

Osoba koja se ponasa ko da je dobio utakmicu na basketu a ne drzavnicku odgovornost ne bi smeo da se ponasa ni nesportski, a ne da proziva i ogovara svakoga, svakoga ko kakva baba sto viri kroz prozor.

Drago mi je sto ce Srbija jos jednom da plati za sopstvenu glupost.

sasa

pre 11 godina

Iznosenje istine je drskost? Pa najpljuvaniji politicas kod nas je Dinkic i to od strane SNS-a. Dalje, Vucic je posle proslih gradskih izbora rekao da ce se pre povuci iz politike nego nekad da bude sa SPS-om. itd itd. Ne zna se ko je veci licibur.

Lud, zbunjen, normalnih nema...

pre 11 godina

"...da će DS naučiti da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme..."
E nek je to izgovorio lik koji nema ni jedan jedini dan radnog staza van politike!
Svi bi vi meni zajedno u corku jedan mandat tek da se odmorimo od vas!

20 godina unazad...

pre 11 godina

SNS nije stranka obrazovanih ljudi i stručnih kadrova,
vać je narasla na nezadovoljstvu, što ne garantuje kvalitetno vođenje države, čak naprotiv.
Građanima Srbije sledi razočarenje i gubitak građanskih sloboda,
zarad nasilnog vođenja države i očuvanja sirove vlasti.
Sigurno će neko i biti zadovoljan, videćemo...

A-ha

pre 11 godina

Sns da kaze nekom da nauci da prihvati poraz...Pa Vucicu prvi si ti i tvoj predtpostavljeni kukali i plakali posle prvog kruga izbora i izmisljali dzakove i ukradene glasove i pozivali i protestovali....piii odvratnih li ljudi ...neverovatno

trazili ste gledajte

pre 11 godina

Nisam glasao za SNS nit' cu ikad u zivotu glasati za njih.Ali bas bih voleo da naprave Vladu.S jedne strane kazna za DS,a sa druge strane da se nas prosecni gradjanin podseti i da shvati da uvek moze i gore.
Pa da lepo uzivaju u zivotu koji im kreira Toma diploma,Vucic,Karic,Ilic,Vulin,Pelevic,Dacic,Marijan Risticevic (da,da ovaj se provukao na listi SNS),Palma,Jorgovanka,Dinkic...ma prosto milina...bas po meri naroda ;)

Aleksandra

pre 11 godina

Toliko im je stalo do vlasti da su malom Ivici dali sve sto je trazio, pa je onda porastao. Fuj, kakavi grabljivci, gori nego ikada

poganluk

pre 11 godina

Vučiću, gde ti se zadenuo džak sa glasačkim listićima?
Šta bi sa njime?

Ovaj narod je upravo tebe i zaslužio - ti si prava slika i prilika istog!

20 godina unazad...

pre 11 godina

SNS nije stranka obrazovanih ljudi i stručnih kadrova,
vać je narasla na nezadovoljstvu, što ne garantuje kvalitetno vođenje države, čak naprotiv.
Građanima Srbije sledi razočarenje i gubitak građanskih sloboda,
zarad nasilnog vođenja države i očuvanja sirove vlasti.
Sigurno će neko i biti zadovoljan, videćemo...

A-ha

pre 11 godina

Sns da kaze nekom da nauci da prihvati poraz...Pa Vucicu prvi si ti i tvoj predtpostavljeni kukali i plakali posle prvog kruga izbora i izmisljali dzakove i ukradene glasove i pozivali i protestovali....piii odvratnih li ljudi ...neverovatno

genius1

pre 11 godina

Zato cemo Sledece 4 godine slusati her Vucica i njegova predavanja o svemu. Ne bi bio problem da mogu jednostavno da spakujem kofere i odem odavde i sacekam da prodje, nazalost, nesto mi govori da ce i to biti sve teze.

Osoba koja se ponasa ko da je dobio utakmicu na basketu a ne drzavnicku odgovornost ne bi smeo da se ponasa ni nesportski, a ne da proziva i ogovara svakoga, svakoga ko kakva baba sto viri kroz prozor.

Drago mi je sto ce Srbija jos jednom da plati za sopstvenu glupost.

Aleksandra

pre 11 godina

Toliko im je stalo do vlasti da su malom Ivici dali sve sto je trazio, pa je onda porastao. Fuj, kakavi grabljivci, gori nego ikada

Bojan

pre 11 godina

‚"On je pozvao DS "da nauči da prihvata poraz", ocenio da "nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji" i poručio da će DS naučiti da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme, a ne samo pripadnost vladajućoj partiji."
Prosto neverovatno šta je ovaj lik u stanju da kaže i ostane živ!

sasa

pre 11 godina

Iznosenje istine je drskost? Pa najpljuvaniji politicas kod nas je Dinkic i to od strane SNS-a. Dalje, Vucic je posle proslih gradskih izbora rekao da ce se pre povuci iz politike nego nekad da bude sa SPS-om. itd itd. Ne zna se ko je veci licibur.

Lud, zbunjen, normalnih nema...

pre 11 godina

"...da će DS naučiti da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme..."
E nek je to izgovorio lik koji nema ni jedan jedini dan radnog staza van politike!
Svi bi vi meni zajedno u corku jedan mandat tek da se odmorimo od vas!

obracanje

pre 11 godina

Kome se ovi uopste obracaju.Idite malo juznije od Beograda.Ovde bre narod i u Vojvodini ne moze ni ime da vam cuje, sem ovih seljaka koji su nas okupirali zadnjih godina.
Cekajte kad za par meseci ostanete bez dinara u budzetu, a sa strane vam niko nece dati ama bas nista.E onda se oglasite.

Peki

pre 11 godina

Nije poražena DS, poražena je Srbija.
Za vas su glasali socijalno ugroženi, penzioneri, radnici po državnim preduzećima koja preživljavaju zahvaljujući donacijama države (Zastava i sl.)...
Dakle najsiromašniji slojevi, kojima su pomoć i oporavak Srbije najpotrebniji.
Da li zaista naivno verujete da možete da ispunite njihova očekivanja?
Da li zaista verujete da možete da im pružite bolji život?
Prvo ćete početi da namirujete svoje tajkune, one koji su vam finansirali kampanju.
Potom slede stranačke vođe i najuži vrh stranke.
Pa onda slede stranački trutovi i njihovi bliži i dalji rođaci.
Potom slede sankcije i povlačenje investicija iz Srbije.
Počinje rasparčavanje Srbije (pa nije Zukorlić bez razloga klicao Alahu kada ste "pobedili" na izborima).
Narod ko ... Tako je oduvek bilo, tako će i biti.
Nego šta će biti sa vama posle četiri godine...

purenjak

pre 11 godina

@On je pozvao DS "da nauči da prihvata poraz", ocenio da "nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji.
Ds nije pretrpela poraz na Republickim. Molim Vas da se potrudite da ne ličite na A. Vucica. On je taj ko je u SNS a pre toga u SRS zaduzen za laganje, pricanje gluposti i davanje obecanja!!

trazili ste gledajte

pre 11 godina

Nisam glasao za SNS nit' cu ikad u zivotu glasati za njih.Ali bas bih voleo da naprave Vladu.S jedne strane kazna za DS,a sa druge strane da se nas prosecni gradjanin podseti i da shvati da uvek moze i gore.
Pa da lepo uzivaju u zivotu koji im kreira Toma diploma,Vucic,Karic,Ilic,Vulin,Pelevic,Dacic,Marijan Risticevic (da,da ovaj se provukao na listi SNS),Palma,Jorgovanka,Dinkic...ma prosto milina...bas po meri naroda ;)

Miroslav

pre 11 godina

sve bi bilo lepo da ti pametnjakovici nisu naterali TADICA da pristane da bude kandidat za premijera......da je se povukao,kao sto je hteo,premijer bi bio ili Dacic ili Pajtic,tj. Djilas i bilo bi gotovo.Ovako su spasavajuci svoje dupe odigrali lose....e sada ce biti raspad DS na dve stranke...osim ako Tadic ne ode sam.....A SPS-u svaka cast,nema on potrebe da ima milosti ni prema kome....

tisina lazovi

pre 11 godina

Kome vi uopste imate pravo da drzite lekcije? Djilas je za vas gospodin! Nije se prenemagao u privatnoj bolnici kao onaj vas lampek, nije najavljivao ubistva, kupio diplomu itd. Vi ste kancer ovog drustva i gomila prevaranata.

Dragana

pre 11 godina

Ja zaista ne razumem na cemu su predhodni komentari zasnovani. Izgubila je Srbija? Glasali su najsiromašniji slojevi? Pa Srbija i jeste zbog vladavine DS-a postala drzava siromasnih. I zbog toga se necete skoro vratiti na vlast. To je bilo svojevremeno i sa SPO-om u Beogradu. Pri kraju njihove vladavine sam rekla da su sve isprobali i da je ostalo samo da otimaju tasne zenama na ulici. I sad mogu da predju cenzus samo u brojnoj koaliciji. Prilicno sam sigurna da to ceka i DS ako dobro ne pocisti po svojoj kuci.

Marko

pre 11 godina

Al se uplasio DS povartka Bogoljuba Karica. Sta ce on reci o dilu sa Djilasom i BKTV-om, sta ce reci o dilu Tadicem oko mobtela dok je isti bio predsednik upravnog odbora PTT-a i ministar telekomunikacija, sta ce reci o tome sta mu je Tadic obecao za podrsku na izborima 2004g, sta ce reci o Bozi Djelicu i povratku extra-profita od 40 mill evra. I ko zna sta jos on zna a javnosti nije poznato. Bice to veoma vruce leto-jesen ako SNS formira vladu.

Миша

pre 11 godina

Што је то чудно бити у опозицији? ДС стварно мора да научи да губи. Свима се то дешавало, зашто не би и њима, поготово кад нису добро радили.

File

pre 11 godina

Jeste tako je, DS neka nauci da prihvati poraz, 12 godina nas jasu i sta sad zivimo k'o mala Svedska ? kako da ne, Normalno SNS treba da preuzme vlast i tacka.

Jack Package

pre 11 godina

Ne smarajte vise sa dzakovima, Vucic je uradio sta je mogao, predao dzakove tuzilastvu. Rezim koci istragu, loptica je na njihovom delu terena.

Freed

pre 11 godina

Pa dobro ljudi! Pustite ga da se raduje...
Videcemo da ce za godinu dana,reci da je koalicija SNS-SPS-URS pala jer je "predhodna" DS-ova koalicija bila uzasno losa i krali su i pravili pogresne mere,koje oni nisu mogli ispraviti...Znaci kukace on opet...Jer ne zna da prihvati poraz a ni cinjenicu da on nema sposobnost da bude u Vladi...
Ali neka se raduje malo...Kad bude video da to nije za njega opet nece se smeskati.

Diplomirani Gradjanin

pre 11 godina

Sve covek lepo kaze,dajte nam strucnjake napokon Pelevica,Milanku,Velju,Jorgovanku,... na celu sa Dacicem,Dinkicem,Mrkonjicem,...da nam srede Srbiju.Samo ta elita moze da nas pretvori u Svajcarsku!

Zoran iz Niša

pre 11 godina

E Vučiću, Vučiću, ovo je poraz i DS-a i SNS-a. I jedni i drugi ste dozvolili da vas g. Koferče uceni, i dobije sve što je želeo. Bolje bi bilo (OK, manje loše) da se napravili vladu bez njega. Samo, to ćete kasno da shvatite i vi i DS.

Stefan

pre 11 godina

Citam ove komentare demokrata da ds nije izgubio izbore i ne mogu da verujem svojim ocima,mi ocigledno ne zivimo u istoj drzavi.Mada donekle vas razumem,ds je od 2000 pa na ovamo bio deo svake vlade,skoro 12 godina na vlasti,malo li je? Osladilo vam se da budete na vlasti,tesko je odvojiti se od fotelja.

duki

pre 11 godina

Dragi Srbi, kako smo kuvali, tako i jedemo. Hteli ste promene, mozda ne ovakve, ali evo Vam ih. SNS je od pocetka prljavom igrom minirala pregovore o vladi. Predsednik svih gradjana je ispred SNS pregovarao o vladi sa Dacicem, mmi smo to znali i cutali. Najgore je sto je to znao i DS. Sada DS treba dostojanstveno da predje u opoziciju i da raskine sve koalicije sa SPS na lokalu, pogotovu u Beogradu, a da im u Vojvodini pokaze vrata iz svih kancelarija u kojima su se razbaskarili. Dosta vise SPS demagogije koju slusamo vec dvadeset i kusur godina. Malo su se primirili zadnje 4 godine, "ojacali", pa sve iz pocetka. Javili su se i veciti gubitnici, neoradikali, ali ta nazovi pobeda im nista ne znaci. Sitne duse ce uvek biti sitne duse. Dinkica i URS ne treba ni pominjati. Kakvi bre eksperti.

Nemanja1982

pre 11 godina

........Djilas je za vas gospodin! Nije se prenemagao u privatnoj bolnici kao onaj vas lampek, nije najavljivao ubistva, kupio diplomu itd. Vi ste kancer ovog drustva i gomila prevaranata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tisina lazovi, 27. jun 2012 15:14)

Gospodin Đilas je od ničega, zahvaljujući lakovernom narodu Srbije, postao maharadža Beogradski. A ja lično sam više puta glasao DS i Zorana Đinđića i Borisa Tadića i lično nisam ni sanjao da Toma i Vučić mogu da budu bolji ( pre svega pošteniji) od bilo koga iz DS-a, kad ono desiše se godine katastrfalne vladavine "dobrih momaka" iz DS-a zajedno sa nerazdvojnim partnerima iz SPS-a - partije koja ne da je najavljivala ubistva svojevremeno, nego ih je lično njihov tadašnji predsednik sa svojom ženom organizovao. Sadašnji predsednik SPS-a Ivica Dačić je bio Slobin mali i jednom on dođe na studio B devedesetih, pustiše mu prilog kako policija batina narod na ulici iz čista mira i upitaše ga kako on to vidi. Odgovara Dačić - policija obavlja svoju redovnu dužnost i reguliše saobraćaj. E sa takvima je DS tikve sadio, a tako će izgleda i proći (kao SPS devedestih).

RADE

pre 11 godina

sta se uzbudjujete. Vucic je obican provokator. njegov intelekt i nacin govora je na nivou 14 godisnjeg decaka. cujte ga uzivo.
SNS ca samo da upropasti Sbiju koja je vec upropastena. Problem je sto je u politici malo normalnih ljudi.

Goran

pre 11 godina

I ako je u Srbiji jos pre 22 godine uveden visestranacki sistem, velika vecina ovdasnjih stranaka nije naucila da prihvati izborni poraz. Naprotiv, bas kada izgube, najuporniji su da posto-poto i dalje zadrze vlast, pa makar i u najneprincipijelnijim koalicijama. DS je do 2000. godine bila u opoziciji, kao i od 2004. do 2007. godine (mada je predsednik republike bio iz njihovih redova). Odlazak u opoziciju nije odlazak u nepovrat. I SPS je 2000. godine otisla u opoziciju, pa se vec 2008. vratila na vlast, istina kao manjinski partner u koaliciji, pa je 2012. vise nego duplo ojacala.
Najveci broj poslanika SNS-a, ali i pobeda Tomislava Nikolica na predsednickim izborima, jasni su znaci da SNS treba da formira novu vladu.

bačvanin

pre 11 godina

Ljudi, ajmo iskreno, ko bi želeo da se druži sa ljudima sa ove fotografije?
Ma i u kuću da ih pusti na 5 minuta?

E vidite, oni će sada da odlučuju o vašoj sudbini!
Pa... tražili ste promene - eto vam ih! Prijatno vam bilo.

Olgica

pre 11 godina

Možda bi oni i naučili samo im nedostaje "malo" elementarne kulture i načina ponašanja a to se ne uči sada, to se donosi od kuće. Eto sada bar možemo da vdimo prava lica DS-a.

tisina lazovi

pre 11 godina

Kome vi uopste imate pravo da drzite lekcije? Djilas je za vas gospodin! Nije se prenemagao u privatnoj bolnici kao onaj vas lampek, nije najavljivao ubistva, kupio diplomu itd. Vi ste kancer ovog drustva i gomila prevaranata.

20 godina unazad...

pre 11 godina

SNS nije stranka obrazovanih ljudi i stručnih kadrova,
vać je narasla na nezadovoljstvu, što ne garantuje kvalitetno vođenje države, čak naprotiv.
Građanima Srbije sledi razočarenje i gubitak građanskih sloboda,
zarad nasilnog vođenja države i očuvanja sirove vlasti.
Sigurno će neko i biti zadovoljan, videćemo...

genius1

pre 11 godina

Zato cemo Sledece 4 godine slusati her Vucica i njegova predavanja o svemu. Ne bi bio problem da mogu jednostavno da spakujem kofere i odem odavde i sacekam da prodje, nazalost, nesto mi govori da ce i to biti sve teze.

Osoba koja se ponasa ko da je dobio utakmicu na basketu a ne drzavnicku odgovornost ne bi smeo da se ponasa ni nesportski, a ne da proziva i ogovara svakoga, svakoga ko kakva baba sto viri kroz prozor.

Drago mi je sto ce Srbija jos jednom da plati za sopstvenu glupost.

Bojan

pre 11 godina

‚"On je pozvao DS "da nauči da prihvata poraz", ocenio da "nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji" i poručio da će DS naučiti da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme, a ne samo pripadnost vladajućoj partiji."
Prosto neverovatno šta je ovaj lik u stanju da kaže i ostane živ!

purenjak

pre 11 godina

@On je pozvao DS "da nauči da prihvata poraz", ocenio da "nije ništa strašno da možda bude i u opoziciji.
Ds nije pretrpela poraz na Republickim. Molim Vas da se potrudite da ne ličite na A. Vucica. On je taj ko je u SNS a pre toga u SRS zaduzen za laganje, pricanje gluposti i davanje obecanja!!

poganluk

pre 11 godina

Vučiću, gde ti se zadenuo džak sa glasačkim listićima?
Šta bi sa njime?

Ovaj narod je upravo tebe i zaslužio - ti si prava slika i prilika istog!

obracanje

pre 11 godina

Kome se ovi uopste obracaju.Idite malo juznije od Beograda.Ovde bre narod i u Vojvodini ne moze ni ime da vam cuje, sem ovih seljaka koji su nas okupirali zadnjih godina.
Cekajte kad za par meseci ostanete bez dinara u budzetu, a sa strane vam niko nece dati ama bas nista.E onda se oglasite.

A-ha

pre 11 godina

Sns da kaze nekom da nauci da prihvati poraz...Pa Vucicu prvi si ti i tvoj predtpostavljeni kukali i plakali posle prvog kruga izbora i izmisljali dzakove i ukradene glasove i pozivali i protestovali....piii odvratnih li ljudi ...neverovatno

sasa

pre 11 godina

Iznosenje istine je drskost? Pa najpljuvaniji politicas kod nas je Dinkic i to od strane SNS-a. Dalje, Vucic je posle proslih gradskih izbora rekao da ce se pre povuci iz politike nego nekad da bude sa SPS-om. itd itd. Ne zna se ko je veci licibur.

Lud, zbunjen, normalnih nema...

pre 11 godina

"...da će DS naučiti da su za sticanje bogatstva potrebni znanje, trud, marljivost i vreme..."
E nek je to izgovorio lik koji nema ni jedan jedini dan radnog staza van politike!
Svi bi vi meni zajedno u corku jedan mandat tek da se odmorimo od vas!

Aleksandra

pre 11 godina

Toliko im je stalo do vlasti da su malom Ivici dali sve sto je trazio, pa je onda porastao. Fuj, kakavi grabljivci, gori nego ikada

trazili ste gledajte

pre 11 godina

Nisam glasao za SNS nit' cu ikad u zivotu glasati za njih.Ali bas bih voleo da naprave Vladu.S jedne strane kazna za DS,a sa druge strane da se nas prosecni gradjanin podseti i da shvati da uvek moze i gore.
Pa da lepo uzivaju u zivotu koji im kreira Toma diploma,Vucic,Karic,Ilic,Vulin,Pelevic,Dacic,Marijan Risticevic (da,da ovaj se provukao na listi SNS),Palma,Jorgovanka,Dinkic...ma prosto milina...bas po meri naroda ;)

Peki

pre 11 godina

Nije poražena DS, poražena je Srbija.
Za vas su glasali socijalno ugroženi, penzioneri, radnici po državnim preduzećima koja preživljavaju zahvaljujući donacijama države (Zastava i sl.)...
Dakle najsiromašniji slojevi, kojima su pomoć i oporavak Srbije najpotrebniji.
Da li zaista naivno verujete da možete da ispunite njihova očekivanja?
Da li zaista verujete da možete da im pružite bolji život?
Prvo ćete početi da namirujete svoje tajkune, one koji su vam finansirali kampanju.
Potom slede stranačke vođe i najuži vrh stranke.
Pa onda slede stranački trutovi i njihovi bliži i dalji rođaci.
Potom slede sankcije i povlačenje investicija iz Srbije.
Počinje rasparčavanje Srbije (pa nije Zukorlić bez razloga klicao Alahu kada ste "pobedili" na izborima).
Narod ko ... Tako je oduvek bilo, tako će i biti.
Nego šta će biti sa vama posle četiri godine...

Dragana

pre 11 godina

Ja zaista ne razumem na cemu su predhodni komentari zasnovani. Izgubila je Srbija? Glasali su najsiromašniji slojevi? Pa Srbija i jeste zbog vladavine DS-a postala drzava siromasnih. I zbog toga se necete skoro vratiti na vlast. To je bilo svojevremeno i sa SPO-om u Beogradu. Pri kraju njihove vladavine sam rekla da su sve isprobali i da je ostalo samo da otimaju tasne zenama na ulici. I sad mogu da predju cenzus samo u brojnoj koaliciji. Prilicno sam sigurna da to ceka i DS ako dobro ne pocisti po svojoj kuci.

bačvanin

pre 11 godina

Ljudi, ajmo iskreno, ko bi želeo da se druži sa ljudima sa ove fotografije?
Ma i u kuću da ih pusti na 5 minuta?

E vidite, oni će sada da odlučuju o vašoj sudbini!
Pa... tražili ste promene - eto vam ih! Prijatno vam bilo.

Miroslav

pre 11 godina

sve bi bilo lepo da ti pametnjakovici nisu naterali TADICA da pristane da bude kandidat za premijera......da je se povukao,kao sto je hteo,premijer bi bio ili Dacic ili Pajtic,tj. Djilas i bilo bi gotovo.Ovako su spasavajuci svoje dupe odigrali lose....e sada ce biti raspad DS na dve stranke...osim ako Tadic ne ode sam.....A SPS-u svaka cast,nema on potrebe da ima milosti ni prema kome....

Freed

pre 11 godina

Pa dobro ljudi! Pustite ga da se raduje...
Videcemo da ce za godinu dana,reci da je koalicija SNS-SPS-URS pala jer je "predhodna" DS-ova koalicija bila uzasno losa i krali su i pravili pogresne mere,koje oni nisu mogli ispraviti...Znaci kukace on opet...Jer ne zna da prihvati poraz a ni cinjenicu da on nema sposobnost da bude u Vladi...
Ali neka se raduje malo...Kad bude video da to nije za njega opet nece se smeskati.

RADE

pre 11 godina

sta se uzbudjujete. Vucic je obican provokator. njegov intelekt i nacin govora je na nivou 14 godisnjeg decaka. cujte ga uzivo.
SNS ca samo da upropasti Sbiju koja je vec upropastena. Problem je sto je u politici malo normalnih ljudi.

Diplomirani Gradjanin

pre 11 godina

Sve covek lepo kaze,dajte nam strucnjake napokon Pelevica,Milanku,Velju,Jorgovanku,... na celu sa Dacicem,Dinkicem,Mrkonjicem,...da nam srede Srbiju.Samo ta elita moze da nas pretvori u Svajcarsku!

duki

pre 11 godina

Dragi Srbi, kako smo kuvali, tako i jedemo. Hteli ste promene, mozda ne ovakve, ali evo Vam ih. SNS je od pocetka prljavom igrom minirala pregovore o vladi. Predsednik svih gradjana je ispred SNS pregovarao o vladi sa Dacicem, mmi smo to znali i cutali. Najgore je sto je to znao i DS. Sada DS treba dostojanstveno da predje u opoziciju i da raskine sve koalicije sa SPS na lokalu, pogotovu u Beogradu, a da im u Vojvodini pokaze vrata iz svih kancelarija u kojima su se razbaskarili. Dosta vise SPS demagogije koju slusamo vec dvadeset i kusur godina. Malo su se primirili zadnje 4 godine, "ojacali", pa sve iz pocetka. Javili su se i veciti gubitnici, neoradikali, ali ta nazovi pobeda im nista ne znaci. Sitne duse ce uvek biti sitne duse. Dinkica i URS ne treba ni pominjati. Kakvi bre eksperti.

Nemanja1982

pre 11 godina

........Djilas je za vas gospodin! Nije se prenemagao u privatnoj bolnici kao onaj vas lampek, nije najavljivao ubistva, kupio diplomu itd. Vi ste kancer ovog drustva i gomila prevaranata.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tisina lazovi, 27. jun 2012 15:14)

Gospodin Đilas je od ničega, zahvaljujući lakovernom narodu Srbije, postao maharadža Beogradski. A ja lično sam više puta glasao DS i Zorana Đinđića i Borisa Tadića i lično nisam ni sanjao da Toma i Vučić mogu da budu bolji ( pre svega pošteniji) od bilo koga iz DS-a, kad ono desiše se godine katastrfalne vladavine "dobrih momaka" iz DS-a zajedno sa nerazdvojnim partnerima iz SPS-a - partije koja ne da je najavljivala ubistva svojevremeno, nego ih je lično njihov tadašnji predsednik sa svojom ženom organizovao. Sadašnji predsednik SPS-a Ivica Dačić je bio Slobin mali i jednom on dođe na studio B devedesetih, pustiše mu prilog kako policija batina narod na ulici iz čista mira i upitaše ga kako on to vidi. Odgovara Dačić - policija obavlja svoju redovnu dužnost i reguliše saobraćaj. E sa takvima je DS tikve sadio, a tako će izgleda i proći (kao SPS devedestih).

File

pre 11 godina

Jeste tako je, DS neka nauci da prihvati poraz, 12 godina nas jasu i sta sad zivimo k'o mala Svedska ? kako da ne, Normalno SNS treba da preuzme vlast i tacka.

Jack Package

pre 11 godina

Ne smarajte vise sa dzakovima, Vucic je uradio sta je mogao, predao dzakove tuzilastvu. Rezim koci istragu, loptica je na njihovom delu terena.

Миша

pre 11 godina

Што је то чудно бити у опозицији? ДС стварно мора да научи да губи. Свима се то дешавало, зашто не би и њима, поготово кад нису добро радили.

Zoran iz Niša

pre 11 godina

E Vučiću, Vučiću, ovo je poraz i DS-a i SNS-a. I jedni i drugi ste dozvolili da vas g. Koferče uceni, i dobije sve što je želeo. Bolje bi bilo (OK, manje loše) da se napravili vladu bez njega. Samo, to ćete kasno da shvatite i vi i DS.

Marko

pre 11 godina

Al se uplasio DS povartka Bogoljuba Karica. Sta ce on reci o dilu sa Djilasom i BKTV-om, sta ce reci o dilu Tadicem oko mobtela dok je isti bio predsednik upravnog odbora PTT-a i ministar telekomunikacija, sta ce reci o tome sta mu je Tadic obecao za podrsku na izborima 2004g, sta ce reci o Bozi Djelicu i povratku extra-profita od 40 mill evra. I ko zna sta jos on zna a javnosti nije poznato. Bice to veoma vruce leto-jesen ako SNS formira vladu.

Goran

pre 11 godina

I ako je u Srbiji jos pre 22 godine uveden visestranacki sistem, velika vecina ovdasnjih stranaka nije naucila da prihvati izborni poraz. Naprotiv, bas kada izgube, najuporniji su da posto-poto i dalje zadrze vlast, pa makar i u najneprincipijelnijim koalicijama. DS je do 2000. godine bila u opoziciji, kao i od 2004. do 2007. godine (mada je predsednik republike bio iz njihovih redova). Odlazak u opoziciju nije odlazak u nepovrat. I SPS je 2000. godine otisla u opoziciju, pa se vec 2008. vratila na vlast, istina kao manjinski partner u koaliciji, pa je 2012. vise nego duplo ojacala.
Najveci broj poslanika SNS-a, ali i pobeda Tomislava Nikolica na predsednickim izborima, jasni su znaci da SNS treba da formira novu vladu.

Stefan

pre 11 godina

Citam ove komentare demokrata da ds nije izgubio izbore i ne mogu da verujem svojim ocima,mi ocigledno ne zivimo u istoj drzavi.Mada donekle vas razumem,ds je od 2000 pa na ovamo bio deo svake vlade,skoro 12 godina na vlasti,malo li je? Osladilo vam se da budete na vlasti,tesko je odvojiti se od fotelja.

Olgica

pre 11 godina

Možda bi oni i naučili samo im nedostaje "malo" elementarne kulture i načina ponašanja a to se ne uči sada, to se donosi od kuće. Eto sada bar možemo da vdimo prava lica DS-a.