Info

Ponedeljak, 11.06.2012.

16:53

Završen sastanak Tadića i FIlea

Komesar za proširenje EU Štefan File razgovarao je danas u sedištu DS sa njenim liderom Borisom Tadićem, a posle sastanka nije bilo izjava.

Izvor: Tanjug

Default images

File i Tadić nakon sastanka, koji je trajao više od sat vremena, nisu davali izjave, a javnosti će o sadržaju razgovora biti prosledjeno saopštenje.

Evropski komesar doputovao je na inaguraciju predsednika Srbije Tomislava Nikolića sa kojim je, prethodno imao i bilateralne razgovore.

File je uoči dolaska u Srbiju u intervuu "Novostima" istakao da Brisel želi da se dobri odnosi izmedju EU i Srbije nastave, a da EU očekuje brzo formiranje vlade u Beogradu.

File je posle razgovora sa Nikolićem poručio da Brisel ohrabruje put Srbije ka EU i istakao da je ključni prioritet "vidljiv i održiv napredak u odnosima sa Kosovom".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: