Kontakt telefoni dežurnih epidemiologa

Izvor: Ministarstvo zdravlja Republike Srbije

Četvrtak, 30.04.2009.

16:50

Default images

Povodom pojave virusa Novog gripa, u okviru sprovođenja Plana aktivnosti pre i u toku pandemije gripa, svi instituti i zavodi za javno zdravlje u Republici Srbiji, otvoreni su za direktnu komunikaciju.

Građani koji su posle 1. aprila 2009. godine boravili u Meksiku, SAD, Kanadi, imaju temperaturu višu od 38°C i imaju disajne probleme u roku od 10 dana od dana povratka, mogu da se jave dežurnim epidemiolozima instituta i zavoda za javno zdravlje.

U prilogu je lista kontakt telefona kraj kojih dežuraju epidemiolozi na teritoriji Republike Srbije, spremni da odgovore na sva pitanja u vezi sa pojavom Novog gripa.

Građani iz cele zemlje mogu se informisati o novom gripu i preko kol centra Koordinacinog tela Izvršnog veća Vojvodine: 0700-700-400.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

18 h

Podeli: