G2 obnavlja milionski sponzorski ugovor

Popularna Esports organizacija G2 Esports obnovila je ugovor sa svojim glavnim sponzorom, španskim distributerom mobilnih telefona, Vodafone.

Izvor: Nikola Saviæ klan rur

Utorak, 02.05.2017.

20:25

G2 obnavlja milionski sponzorski ugovor

Vodafone, koji je pomogao u osnivanju G2 LoL tima i obezbeđivao ekipi 500 hiljada dolara godišnje, sada sa organizacijom pravi i drugi CS:GO tim, čije će sedište biti u Španiji i igraće pod nazivom G2.Vodafone.

Kako saznaje izvor blizak Dot Esports, ugovor se procenjuje na milion dolara. Ovo nije prva velika kompanija koja ozbiljno ulaže u Esport.

Ranije su u Esport ušli Audi, kao sponzor CS:GO tima Astralis i Visa koja je sponzor brazilskog CS:GO tima SK Gaming kao i mnoge druge kompanije i sportski timovi. Lepo je videti da velike kompanije ulažu u profesionalni gejming, a istu sliku možemo videti i u Srbiji gde iz dana u dan sve više firmi ulazi u Esport kao sponzori jakih ekipa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: