Povratak LCS Fantasy

Za sve one koji imaju takmičarski duh, počeo je LCS Fantasy u kojem ćete imati priliku da prognozirate rezultate u narednoj sezoni LCS liga.

Izvor: Bojan Nešiæ KlanRUR

Ponedeljak, 16.01.2017.

16:20

Povratak LCS Fantasy
foto: LoL eSports

LCS Fantasy već sada možete da igrate za Summer Split koji počinje 19. januara za EU LCS i 20. januara za NA LCS

Kao i prošle sezone, imaćete dve opcije od kojih ćete moći da birate:
  • Prve dve partije – ovaj sistem bodovanja vam omogućava da dobijete poene za prve dve partije u svakoj best of 3 rundi. Ovo je ujedno autotomatski podešen sistem kada napravite nalog.
  • Najbolja partija – ovaj sistem funkcioniše tako što dobijate poene za jedan meč u kojem je vaš izabrani igrač doneo najviše poena. Da bi se opredelili za ovaj način bodovanja, morate da ga promenite u opcijama.


Jedna od stvari na koje morate da obratite pažnju je raspored EU mečeva. Neće svi timovi igrati po 2 meča svake nedelje. Najbolje je da se opredelite za igrače koji će u datoj nedelji igrati dva meča zbog mnogo većeg broja maksimalnih poena koje možete da osvojite.

Ovakav način bodovanja malo komplikuje upravljanje vašom postavom jer iziskuje konstantno praćenje rasporeda mečeva kako bi se maksimizovao bodovni učinak vaše ekipe.

Kompletno objašnjenje pravila i odgovore na sva potencijalna pitanja, možete videti ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

9 h

Podeli: