Esports B92.net

Kel’Thuzad stigao na PTR!

Danas je taj dan kada konačno prestajemo da maštamo o Kel’Thuzadu! Danas je kad kada palimo naš Battle.net, da ne kažemo Blizzard App, ažuriramo PTR server i napokon posle više od deset dana gledanja strimera i ostalih članova HotS zajednice kako igraju KT-a i mi možemo da haramo Nexusom sa ovim legendarnim negativcem.

NIKOLA RANČIĆ KLAN RUR
Podeli
Foto: Blizzard
Foto: Blizzard

Spavate li mirno mage heroji u Nexusu, sada kada je stigao najbolji među vama? Već u Try Modu, Kel’Thuzad vas neće ostaviti ravnodušnim! Za one koji nisu upoznati, na PTR serveru postoji specijalni quest koji vas za tri odigrane partije na PTR serveru nagrađuje sa 850 gemova (750 košta novi heroj). Nažalost, ovo se ne računa u vaš budžet na main serveru, ali barem možete bez trošenja pravog novca da isprobate Kel’Thuzada ili nekog drugog heroja.

Pored Kel’Thuzada, tu su i novi reworkovani heroji o kojima smo pisali pre par dana. Lt. Morales traži svoje mesto među top hilerima Nexusa. Koncept je putpuno drugačiji sa upotrebom energije umesto mane. Talenti su sada lepo raspoređeni. Svaki tier odnosi se sa neku od magija ili neko sredstvo odbrane (block, armor itd).

Ako ste ljubitelji Jaine, novi rework će vam se sigurno svideti. Ice block se vraća, zajedno sa reworkovanim talentima. Tu je i dobri stari blink, jer kakav je to mage bez blinka? Jaina bez ovih stvari jednostavno nije heroj kakav je zamišljen. Radujemo se potencijalnom povratku legendarnog frost magea u metu.

Takođe, i Leoric je dobio dosta zanimljiv rework. Transformacija iz solo lanera/wave clear heroja ka više tenk orijentaciji je bio dosta realan potez. Sigurni smo da Blizzard nije imao zamisao kada su pravili Undying Warrior heroja da bude korišćen u PvE svrhe. Izbačen je Burning Rage i Spell Shield (nešto čemu Blizzard teži na svim herojima), dosta talenta je preuređeno ili prebačeno na drugu tier listu.

Sve izmene na talentima i detaljan patch notes možete pogledati na OVOM linku. Javite nam vaše utiske o Kel’Thuzadu na našem forumu.

Prati B92 na Viberu

HotS

Pro igrač suspendovan zbog nesportskog ponašanja!

Biti pro igrač ne znači samo primati platu i nastupati na turnirima. Pro igrač treba prvi da bude ambasador svoje igre, jer upravo od takvih igrača najviše učimo. Na veliku žalost jednog pro igrača, njegov potez je zabeležen uživo na strimu, tako da je Blizzard morao da reaguje po ovom pitanju. Da li je kazna ispravna, ili možda u neku ruku i prestroga, procenite sami.

HotS petak 15.09. 14:05 Komentara: 2

Hintovi za novog HotS heroja!

Nismo još ni stigli da se izigramo kako treba sa Kel’thuzadom, a već nam Blizzard nagoveštava ko bi mogao biti sledeći heroj, ali možda i ne mora da se radi o heroju, možda je neki drugi sadržaj? No, ipak mislimo da je heroj.

HotS petak 15.09. 12:12 Komentara: 0

HGC EU: 7. kolo – Može li tim bez sponzora do BlizzCon-a?

Ako ćemo da sudimo drugu fazu po prošlom kolu, onda nas očekuju paklene četiri nedelje. Moćni Fnatic na samo 11% od poraza, timovi bez sponzora pobeđuju velika imena kao što su Liquid ili Expert. Više se ništa ne zna! Nema favorita, igra se do poslednjeg hita na coru, jer zna se šta je na kraju tunela- BlizzCon!

HotS petak 1.09. 03:04 Komentara: 0

HotS: Balance patch – RIP double support meta

Pored svog ludila oko gamescoma i najave Kel’Thuzada, nekako smo zaboravili na samu igru. Naravno, Blizzard nije, pa su tako izbacili Garrosh balance patch koji je odmah dostupan na live serveru. Zahvaćen je veliki broj heroja, ali nisu sve izmene toliko bitne.

HotS četvrtak 24.08. 10:20 Komentara: 0

HotS: Novosti sa Gamescoma – izmene na Lt. Morales i Jaini

Još uvek nema nikakvih zvaničnih informacija od strane Blizzarda o novom patchu ili izmenama koje stižu sa Kel’Thuzadom, ali danas je prosto nemoguće sakriti tako nešto. Pojavio se zanimljiv post na Redditu, gde je HotS zajednica prikupila sve infomacije od strimera i posetilaca Gamescoma, pa smo tako uspeli da saznamo barem delić onoga šta nas očekuje sledeće nedelje na PTR serveru.

HotS četvrtak 24.08. 10:16 Komentara: 2

Kel’Thuzad – pregled osnovnih osobina

Blizzard je otkrio sve detalje vezano za novog heroja koji stiže u Nexus. Kel’Thuzad je novi assassin heroj. Kao i svaki mage heroj u igri, odlikuje ga veliki damage ali po ceni malog survavibilitya. Međutim, za razliku od ostalih mage heroja, Kel’Thuzad ima odličnu kontrolu bojnog bolja sa raznim oblicima CC magija, kao što su slow, root i stun.

HotS utorak 22.08. 13:49 Komentara: 1
strana 1 od 10 idi na stranu