CS:GO - Hazed napustio OpTic

Severnoamerički tim OpTic Gaming izgubio je još jednog igrača, a to je Hazed.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

Četvrtak, 10.08.2017.

04:00

CS:GO - Hazed napustio OpTic

I dok timovi u ovom periodu godine prave promene u sastavima, u OpTic timu je to uobičajena pojava, pa je ovo treća promena u timu za manje od 6 meseci.
Hazed je rešio da napravi pauzu u takmičarskim mečevima, ali po svemu sudeći nećemo dugo čekati da vidimo gde nastavlja karijeru. Podsećamo, hazed je prvobitno došao kao trener ekipe, ipak kada je u junu jasonR napustio tim zbog strimovanja, Hazed je morao da popuni prazno mesto u ekipi. Na mestu trenera je tada došao ImAPet.

Osim Hazeda, tim bi mogao da napusti i mixwell koji je i sam izjavio da mu nedostaje Evropa, a naročito rodna Španija. Pored toga rekao je da se ne oseća dobro u AWP ulozi koja mu je data. Organizacija je izjavila da je problem sa ulogom u timu rešiv, ali da mu OpTic neće stajati na putu ukoliko je želja za povratkom kući glavni razlog za odlazak.

Ukoliko i mixwell napusti ekipu, roster će činiti tarik, NAF i RUSH pa će Zeleni zid brzo morati da nađe igrače koji bi popunili roster.

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: