Petak, 04.08.2017.

22:28

CS:GO – Turnir na Mikonosu, nagrada 200 000 evra!

Novi organizator i novi turnir je u igri, nagrada i lokacija sjajni.

Izvor: Bogdan Ðuriæ KlanRUR

CS:GO – Turnir na Mikonosu, nagrada 200 000 evra!

Poznata platforma za igranje CS:GO mečeva, PVPRO, organizovaće turnir u Grčkoj, pod nazivom ESG Tour Mykonos 2017. Kako se navodi, ovo će biti samo prva destinacija na Electronic Sports Global Tour (ESG Tour). Turnir će biti organizovan od 7. do 10. septembra, a na njemu će učestvovati osam timova. Prva dva dana gledaćemo švajcarski sistem u grupama, dok će preostala dva dana biti rezervisana za nokaut fazu, finale će biti u BO5 formatu.

Sedam timova je već pozvano na turnir, dok će osmi svoju kartu za Grčku zaraditi kroz evropske kvalifikacije koje će biti organizovane od 17. do 18. avgusta. Svi timovi biće smešteni u vili sa slike na grčkom ostrvu, a pozivnice su dobili: SK Gaming, Virtus.pro, Team Liquid, mousesports, Heroic, BIG i osvajač Majora Gambit.

Nakon što smo saznali da neće biti više Majora ova godine, ESG turnir biće pravo osveženje i za nas, a tek za igrače koji će uživati na ovom poznatom letovalištu. :)

Izvor: KlanRUR

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: