Četvrtak, 06.02.2003.

20:22

F1: Džordan jači za 30 miliona evra

Izvor: B92

Default images
Džordan F1 ekipa dobila je veliku podršku sponzora posle dovodjenja Britanca Ralfa Firmana. Njihov glavni sponzori, kompanija “Benson & Hedges” odlučila je da produži ugovor sa Džordanom na još godinu dana i tako pojača britansku ekipu sa još oko 30 miliona evra.     

Pošto je glavni uslov za nastavak saradnje bilo potisivanje ugovora sa britanskim vozačem, poznati proizvodjač cigareta odlučio je da ispoštuje svoj deo dogovora i podrži britansku ekipu.  

Novi ugovor potpisan je samo nekoliko dana pošto je šef ekipe, Edi Džordan demantovao vesti da je Firman platio kako bi vozio za njegovu ekipu.  

-Firman će biti plaćen vozač kao i svi ostali. Tokom naših pregovora nismo postavljali nikakve uslove da on treba da bude i vozač i sponoz ekipe. On je bio prvak u svim juniorskim šampionatima u kojima je vozio i nijedan vozač iz Formule 1 nije imao takve rezultate na početku karijere. Siguran sam da će ove sezone briljirati i iznenaditi sve-, rekao je Džordan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: